Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Seriale

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • …

Go to page

• 330
Next
First Prev 316 of 330

Go to page

Next Last
Izengrin

Izengrin

Forum veteran
#6,301
Mar 6, 2020
Rozumiem ale wolę mieć wybór. Wolę lektora bo się koncentruję nad akcją wtedy lepiej ponad to lubię sięgać po przekąski oglądając i nie chciałbym wciskać spacji za każdym razem gdy to robię.

Margoletta

Margoletta

Forum regular
#6,302
Mar 8, 2020
Przed 3 sezonem nadrobiłam wreszcie Westworld i z niecierpliwością czekam na nowy sezon. Do serialu podchodziłam dość sceptycznie, nie bardzo przepadam za westernami jako takimi (choć Red Dead Redemption bardzo lubię), a Westworld jest utrzymany w tej estetyce (albo raczej był aż do 3 sezonu), jednak muszę przyznać, że sceptycyzm bardzo szybko minął i został zastąpiony ciekawością. Serial wymaga myślenia i ciągłego analizowania co się właściwie stało, ale przez to wyróżnia się spośród innych produkcji. Poza tym jak zwykle w produkcjach HBO zatrudniono świetnych aktorów i serial jest warty obejrzenia nawet dla samej gry aktorskiej. Na RT nowy sezon ma około 80%, jeśli chodzi o ocenę recenzentów, więc zapowiada się przyzwoicie.

Izengrin

Izengrin

Forum veteran
#6,303
Mar 8, 2020
Uwielbiam westwworld i też czekam

Deymos666

Deymos666

Senior user
#6,304
Mar 8, 2020
Margoletta said:
Serial wymaga myślenia i ciągłego analizowania co się właściwie stało, ale przez to wyróżnia się spośród innych produkcji
Click to expand...
Oglądanie na bieżąco jest przez to bardzo przyjemnym doświadczeniem - reddit kipiał od teorii i wiele rzeczy udało się tam rozkminić prawidłowo. Dlatego bardzo fajne jest to, że serial niczego nie ukrywa przed widzem, by potem zrobić wielki twist. Jeśli ktoś ogląda uważnie, wielu rzeczy może się domyślić. Wskazówki czekają, niczym na graczy w serialowym Westworldzie :)

Margoletta

Margoletta

Forum regular
#6,305
Mar 8, 2020
Właśnie teraz nie wiem jaką strategię wybrać na oglądanie Westworld. Normalnie preferuję oglądanie całej serii na raz, wtedy większość wydarzeń pamiętam i łatwiej mi je poskładać, jednak nie wiem czy dam radę wytrzymać przez następne 2 miesiące, by żadnego odcinka nie obejrzeć.

Jeszcze jeden plus tej produkcji, to fantastyczna muzyka. Przerobili dwie z moich ulubionych piosenek, Back to Black i Heart-Shaped Box, i jestem bardzo zadowolona z efektów tych przeróbek.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#6,306
Mar 9, 2020
Disney+ w Polsce ruszy latem tego roku więc akurat na premierę The Falcon and The Winter Soldier.

thewaltdisneycompany.eu

Disney+ Announces Full Content Line Up - The Walt Disney Company Europe, Middle East & Africa

On March 6th, Disney+ unveils its full launch day line up with over 500 films, more than 350 series and a slate of 26 …Read More
thewaltdisneycompany.eu thewaltdisneycompany.eu

ed.

I to w sumie idealny moment, bo wszystko wskazuje, że od tej chwili w każdym miesiącu będzie jakiś serial oryginalny dla fanów Marvela i Star Wars. Sierpień/wrzesień - Falcon i Winter Soldier, październik/listopad - Mandalorianin, grudzień/styczeń - Wanda/Vision, luty/marzec - zapewne Loki. Miłośnicy tych dwóch franczyz nie będą mieli ani chwili oddechu, a palec nawet nie zbliży się do opcji anulowania subskrypcji (no, chyba że jakość tych produkcji będzie fatalna, ale jeśli będzie to przynajmniej poziom pierwszego sezonu Mando to będzie ok).

ed2.

Lol, informacja o Polsce zniknęła z komunikatu xD

• RED Point
Reactions: Yakin
Nars

Nars

Moderator
#6,307
Mar 9, 2020
HuntMocy said:
Lol, informacja o Polsce zniknęła z komunikatu xD
Click to expand...
Polski oddział Disneya stwierdził, że start platformy w Polsce przewidywany jest na... 2021. Fajnie, szczególnie w obliczu premier seriali mających mieć znaczący wpływ na kształt kinowego MCU. Myślę, że teraz należy bić pokłony za to, że Disney w ogóle łaskawie wypuszcza kinowo swoje filmy w naszym kraju

• RED Point
Reactions: HuntMocy
Izengrin

Izengrin

Forum veteran
#6,308
Mar 9, 2020
A ja się tym serwisem w ogóle nie jaram. Przecież i tak wszystko co mają wartościowego Disneya/Pixara dają w kinach(Patrz Coco) a ich seriale eee...

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#6,309
Mar 9, 2020
Jeśli kogoś jarają Gwiezdne Wojny i Marvel to czeka na te seriale.

Deymos666

Deymos666

Senior user
#6,310
Mar 9, 2020
No ja seriale chętnie obejrzę ale chcę to zrobić legalnie i wystawiają mnie na ciężka próbę. GW przeżyję, ale na Marvela czekam i chce być na bieżąco z uniwersum. Dawno nasz kraj nie był tak potraktowany jak trzeci świat, co teraz przez Disneya... Masakra.

Izengrin

Izengrin

Forum veteran
#6,311
Mar 9, 2020
Disney był korpo-Wałem jeszcze gdy żył traktował jak trzeci świat nawet Arizonę więc traktowanie per noga Polski mnie nie dziwi. Co mnie dziwi to to że Disney+ jednym ruchem przekreślił lata walki z kinowym piractwem. Dziękujemy wam Disney!

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#6,312
Mar 9, 2020
Deymos666 said:
GW przeżyję, ale na Marvela czekam i chce być na bieżąco z uniwersum.
Click to expand...
Właśnie Marvel boli najbardziej, bo na każdym kroku podkreślają, że seriale będą równie istotne dla uniwersum co filmy*. Wiadomo już że zarówno Wanda/Vision jak i Loki będą kluczowi dla fabuły Doctora Strange'a 2 więc chcąc być całkowicie uczciwym trzeba będzie albo odpuścić sobie seans w kinie albo iść ze świadomością, że niektóre wątki mogą być niejasne.

Mandalorianin dzieje się bardzo na uboczu więc można go obejrzeć w każdej chwili, podobnie zapowiadają się Andor i Kenobi. Oczywiście kiedyś może się to zmienić.

*Namiastkę tego mieliśmy już w czasach kiedy nad Feigem jeszcze stał Perlmutter i próbowali łączyć seriale z filmami. Niektóre wątki z Zimowego Żołnierza i Czasu Ultrona łączyły się z wątkami pierwszego sezonu Agentów Shield. Przykładowo, dowiedzieliśmy się skąd Shield miało helicarriera, którym ewakuowali mieszkańców Sokovii albo jak Avengers wpadli na trop Von Struckera. Teraz będzie tego pewnie dużo więcej i to nie tylko drobne pierdoły, które da się pominąć, ale i grubsze rzeczy.

Deymos666

Deymos666

Senior user
#6,313
Mar 9, 2020
Ano właśnie :(

A piracić nie chcę. Muszę przygarnąć jakąś rodzinę za granicą albo zostać przygarnięty.

• RED Point
Reactions: HuntMocy
adventus.991

adventus.991

Mentor
#6,314
Mar 10, 2020
A co z VPN? Daje radę z Disney+?

Chodak

Chodak

Forum veteran
#6,315
Mar 10, 2020
Sam się zastanawiałem, ale z tego co kojarzę, chyba trzeba mieć subskrypcję opłaconą z konta w odpowiednim kraju?

Nie sprawdzę, bo nie będę płacił Myszce Miki za takie traktowanie. ;)

KeeRay65

KeeRay65

Senior user
#6,316
Mar 12, 2020
https://twitter.com/i/web/status/1237854755369545728
Oczekiwania coraz większe :)

5ander5

5ander5

Senior user
#6,317
Mar 12, 2020
KeeRay65 said:
https://twitter.com/i/web/status/1237854755369545728
Oczekiwania coraz większe :)
Click to expand...
Akurat tego się spodziewałem na 100%.
Szkoda że w kwestii wyglądu postaci nie będzie jak w grze :/

Izengrin

Izengrin

Forum veteran
#6,318
Mar 16, 2020
Ludzi ogarnia Koronaświrus a ja tymczasem mam już za sobą pierwszy odcinek "Westworld" Sezonu 3 jest dobrze. Świat klimatem przypomina Blade Runnera
A Dolores wreszcie urosły jaja btw czy tylko mnie podoba się Ecan Rachel wood?

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
#6,319
Mar 17, 2020
Dziwne, dzisiaj powinien być na Netflixie kolejny odcinek BCS a ten z tego co tam pisze będzie dopiero w piątek. Ciekawe czemu takie opóźnienie względem właściwej premiery.

M

michalek12345

Forum veteran
#6,320
Mar 17, 2020
rafal12322 said:
Dziwne, dzisiaj powinien być na Netflixie kolejny odcinek BCS a ten z tego co tam pisze będzie dopiero w piątek. Ciekawe czemu takie opóźnienie względem właściwej premiery.
Click to expand...
Przecież to już norma . Premiery poprzednich odcinków też wyglądały .

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • …

Go to page

• 330
Next
First Prev 316 of 330

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.