#Shutterpunk2077 — Konkurs Trybu Foto Cyberpunka 2077

+
Portret
"V socjopata" :)
photomode_02012021_142353.png

Od kilkunastu godzin gram korzystając z NVIDIA GeForce NOW i moje pytanie brzmi: Gdzie zapisują się screeny z gry? Trochę się zdziwiłem nie znajdując ich w predefiniowanym folderze. Proszę o pomoc jeśli już ktoś to rozkminił. :shrug:

Od kilkunastu godzin gram korzystając z NVIDIA GeForce NOW i moje pytanie brzmi: Gdzie zapisują się screeny z gry? Trochę się zdziwiłem nie znajdując ich w predefiniowanym folderze. Proszę o pomoc jeśli już ktoś to rozkminił. :shrug:
Nie zapisują się. Screeny robisz nakładką Geforce przy użyciu skrótu klawiszowego ctrl+1. Przed użyciem warto w trybie foto wcisnąć spacje tak, jakbyśmy normalnie robili zdjęcie - gra się wtedy na kilka sekund freezuje i znika też kursor, który w przeciwnym wypadku zawsze będzie na zrzutach widoczny.

Nie zapisują się. Screeny robisz nakładką Geforce przy użyciu skrótu klawiszowego ctrl+1. Przed użyciem warto w trybie foto wcisnąć spacje tak, jakbyśmy normalnie robili zdjęcie - gra się wtedy na kilka sekund freezuje i znika też kursor, który w przeciwnym wypadku zawsze będzie na zrzutach widoczny.
Dzięki za info. Jestem wielce niepocieszony, ale przynajmniej doinformowany.

Akcja: "Wielka draka w chinskiej dzielnicy" :)

Attachments

• photomode_17122020_002612.png
    photomode_17122020_002612.png
    2.9 MB · Views: 109
Witam,
Zadam pytanie tutaj ponieważ nie widziałem nigdzie rozwiązania.
Chciałem poprawić zdjęcia do konkursu foto.
niestety ku mojemu zdziwieniu przechodząc do trybu foto i naciskając spację aby zapisać zdjęcie, praktycznie nic się nie dzieje. Przez dosłownie moment znika HUD odpowiedzialny za tryb fotograficzny i pojawia sie znowu. Trwa to dosłownie mgnienie oka, gdzie wcześniej zajmowało dłuższą chwilę zapisanie zdjęcia.
Niestety pełen obaw zaczałem szukacpoprawionych zdjęc.
Folder ze zdjęciami widnieje cały czas w systemie, ale nie dodają się żadne nowe obrazy.

Próbowałem już wszystkiego. Wracałem do wcześniejszych wersji gry. Odinstalowywałem i instalowałem grę z obrazu gry oraz normalnie sciągając ja po praz kolejny przez GOGa. Sprawdzałem równiez różne sejwy.
Żadna z tych rzeczy nie pomogła. Mogę odpalić tryb foto, tylko co z tego jak nie zapisuję on żadnych zdjęć :(

Top Bottom