Spektakle/widowiska teatralne i pokazy - pomysł na wiedźmińskie safari

+

Guest 3711278

Guest
Chciałem to napisać na maila, żeby nie spamować na forum moimi pomysłami więcej, ale redańczycy chyba są zbyt zajęci monetyzowaniem każdego "swojego" pomysłu żeby słuchać próśb fanów, odpowiadać i myśleć nad nimi. Ale może chociaż forumowe dinozaury odpiszą czy im się podoba ten pomysł.

Park jurajski studia universal, ma bardzo fajny pomysł na robienie spektakli na żywo w ramach formy safari jurajskiego. Czemu tego nie zorganizować w Polsce, nie tylko we Warszaffcie, ale na deskach teatrów większych miast, obwoźne widowisko w którym Gerwant gołodupiec łącząc uniwersa nasze i jego świata, pokazywałby dorosłym i dzieciom spektakl przyrodniczy już nie tylko walki, ale także oswajania potworów.

Tutaj mam bardzo ładny short, takie maskotki na rękę z gryfem czy oszluzgiem schodziłyby jak świeże bułeczki:

A tutaj 10 letnie pokazy dinozaurowych kukiełek robiących mega efekt na żywo. małe kierowane przez ludzi na scenie i duże, sterowane z widowni przez odpowiednią osobę.

Takie dzienne spektakle z wymienianymi różnymi potworami co spektakl mogłyby przynosić duże zyski i dać pracę firmom zwłaszcza firmom od larpów na wyższym poziomie.

Zarówno dzieciaki, jak i dorośli tymi dinozaurami są zachwyceni, a jest bardzo wiele uniwersów ze swoimi potworami, które można zrealizować. Ta tematyka aż się prosi, Ba, na upartego można zrobić takie spektakle dodatkowo z Cyberpunka 2077.

Prośba do szefów o rozpatrzenie. Po latach grania w gry, oglądania filmów, i czytania książek które są poprawiane do perfekcji i będące nie jako odtwarzaniem w kółko zapisów "z przeszłości", takie spektakle, i widowiska to po prostu "kino na żywo", i z chęcią bym wziął w tym udział, pewnie nie tylko ja.

Co wy na to? =) .

Chciałem to napisać na maila, żeby nie spamować na forum moimi pomysłami więcej, ale redańczycy chyba są zbyt zajęci monetyzowaniem każdego "swojego" pomysłu żeby słuchać próśb fanów, odpowiadać i myśleć nad nimi. Ale może chociaż forumowe dinozaury odpiszą czy im się podoba ten pomysł.
https://www.cdprojekt.com/en/unsolicited-submissions

Wybacz, nie mogę teraz znaleźć polskiego odpowiednika tej strony, ale warto się zapoznać z treścią w kontekście sugestii.

Guest 3711278

Guest

Wybacz, nie mogę teraz znaleźć polskiego odpowiednika tej strony, ale warto się zapoznać z treścią w kontekście sugestii.

Dzięki, przeczytałem - "ideas" też się pod to łapią.

Damn, gdyby nie to że uniwersum wiedźmina i ogólnie łowców potworów nie jest otwarte i publiczne jak myszka miki czy kubuś puchatek, to sam bym zaczął coś robić, mam już nawet parę pomysłów na kukiełki.
Ale nie chcę zostać oskarżony o kradzież intelektualną i postawiony przed sądem, ścianą płaczu, i plutonem egzekucyjnym :< .

Ja znałazłam:

Top Bottom