W sumie to już w remasterze W3 mają być nawiązania do serialu.Póki co brak jest podstaw, by twierdzić, że którykolwiek z projektów będzie związany z serialem.
Masz na myśli next-genowego patcha? Być może będą, bo jeżeli gdzieś miałyby się pojawić, to pewnie tam. W jakiej formie?W sumie to już w remasterze W3 mają być nawiązania do serialu.![]()
Takiej, podejrzewam.Ja said:opierając się wyłącznie na potężnym argumencie w rodzaju "tak mi się wydaje", według mnie mogłaby to być jakaś kurtka, miecz czy easter egg. Małe rzeczy pełniące rolę smaczków, natomiast nie wpływające w żaden sposób na ogólny kształt projektu.
Ale jaki mi błąd wytknąłeś? Odnosiłam się w swojej wypowiedzi wprost do posta, który brzmi jak jakiś szantaż, że albo będą w nowym tytule rzeczy, które JA akceptuję, JA szanuję, albo jest to kierunek zły.Ale przecież nikt nie pisał o sprostaniu oczekiwaniom wszystkich. Pisałaś o strategii biznesowej. Wytknąłem Ci błąd, a Ty teraz piszesz jakies truizmy o czymś zupełnie innym.
Ma to być pod postacią DLC - na ile rozbudowanym nie wiem. Ale to tylko pokazuje, że przyszlosciowo niczego nie można wykluczyć. Póki co ta relacja Netflix - CDR zdaję się rozwijać.Masz na myśli next-genowego patcha? Być może będą, bo jeżeli gdzieś miałyby się pojawić, to pewnie tam. W jakiej formie?
Z tego co pisano miały to być elementy wyposażenia i jakieś zadanie poboczne chyba. Wydaje mi się też że mogą dodać zmianę wyglądu postaci. Na wersje serialowe. Tak jak to w wersji GotY było z strojami dla Tris i Yen które można było zmienić w opcjach. Dopóki będzie to zmiana opcjonalna to mi to lotto.Ma to być pod postacią DLC - na ile rozbudowanym nie wiem. Ale to tylko pokazuje, że przyszlosciowo niczego nie można wykluczyć. Póki co ta relacja Netflix - CDR zdaję się rozwijać.
Ten co mówił, że Cyberpunk będzie chodził na PS4 jak ta lala na premieręSebastian Kalemba został nowym game directorem Wiedźmina. Myślę, że można śmiało założyć, że Jason Slama, poprzedni game director, podzielił los wielu pierwszoplanowych pracowników i odszedł do konkurencji (stawiam na techland).
Tak...Ten co mówił, że Cyberpunk będzie chodził na PS4 jak ta lala na premierę![]()