Strona internetowa z kartami do gwinta

+
Piszesz tam "Copyright Adam9345". Nie masz obaw, że Redsi się za Ciebie zabiorą? Nie jątrzę, ani nie doniosę, z ciekawości pytam.

W tym zapisie bardziej chodziło mi o kopiowanie skryptów i arkuszy stylów, a co do samych kart to trochę obawy są, ale jak dotąd nie miałem żadnej wiadomości żebym usunął stronę, ogólnie to w każdej chwili mogę ten zapis usunąć jak komuś nie odpowiada.

Nieco jałowa oprawa graficzna, ale ogólnie prezentuje się fajnie :D Mógłbyś zrobić konkurencję dla tych stron z check-listami pozwalającymi odznaczać sobie zebrane już karty i zapisującymi to w plikach cookies. No i warto byłoby zrobić zakładkę z neutralnymi kartami, bo Geralt w potworach jakiś taki dziwny jest :D

nosor

Forum regular
Witam,
Fajna strona, a karty są świetnej jakości. Czy to wersja cyfrowa, bo raczej scanem czegoś takiego się nie osiągnie ;-)
Jeśli jeszcze trochę dłużej planujesz mieć stronę na CBA.PL i chcesz pozbyć się tej reklamy na górze, to proponuję (co jest nielegalne, a z czego sam korzystam) wstawić nad sekcją </body> wpis:

<style type="text/css">
.cbalink
{
display:none;
}
</style>
<script type="text/javascript">
document.getElementsByTagName("div")[0].style.display = "none";
</script>

Pozdrawiam.

Top Bottom