Świadome śnienie

+
Po po pierwsze, coś wam forum laguje. Czyżbyście planowali przenosiny albo wyłączenie czegoś tak zbędnego i skansenowatego jak forum internetowe i przenieśli się na jakąś społecznościówkę badź discorda? A właśnie, macie discorda forumowego? Z chęcią do niego wejdę!

Po drugie, no właśnie, nie myślicie może raczej, że wszystkie dobra kultury, słowa, teksty, obrazki, książki, audiobooki, filmy gry i jeszcze co dusza zapragnie, nie są w sumie wstępem do kolekcjonowania tego wszystkiego w głowie i do jakieś formy świadomego śnienia? W końcu nic nie daje takiej frajdy jak osobista zabawa.
Powiedzcie mi, która gra czy technologia, da mi możliwość zabawy telekinezą, latania, walki z potworami. Nawet mój brat gry jako dziecko miał koszmary, stwierdził że przestał je mieć jak zdał sobie sprawę że może je "naparzać". Macie jakieś doświadczenia z tym? Jakby nie patrzeć nasze hobby w postaci zabawy wirtualną iluzją stworzoną ze splajnów i płaskich pikseli zawieszonych w trójwymiarze, również może się do czegoś przydać =) .

Po po pierwsze, coś wam forum laguje. Czyżbyście planowali przenosiny albo wyłączenie czegoś tak zbędnego i skansenowatego jak forum internetowe i przenieśli się na jakąś społecznościówkę badź discorda? A właśnie, macie discorda forumowego? Z chęcią do niego wejdę!
Hasztag umniedziała.
O wyłączeniu forum nic mi nie wiadomo

Tak, każda z gier REDów ma swój oficjalny discord.
Wystarczy hasłowo wyszukać w guglu i się pojawiają zaproszenia do serwerów.

Są takie dinozaury jak ja, które wolą zajrzeć na forum niż na Discorda.

Samo forum to też o wiele większy ekosystem niż to co tutaj widzisz po zalogowaniu (mam na myśli forum w różnych językach).

Są takie dinozaury jak ja, które wolą zajrzeć na forum niż na Discorda.

Samo forum to też o wiele większy ekosystem niż to co tutaj widzisz po zalogowaniu (mam na myśli forum w różnych językach).
Ja też lubię, a raczej lubiłem, bo teraz ani forum ani discord ani w ogóle internet. Żyje cyfrowym światem bo się z nim oswoiłem i uzależniłem, ale to mnie w ogóle nie kręci :/ .

Nie mniej, do tematu, ktoś coś?

Top Bottom