Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Świąteczna kartka od Wiedźmina

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • …

Go to page

• 53
Next
First Prev 13 of 53

Go to page

Next Last
A

Althorion

Forum veteran
Dec 27, 2004
Widać ten ktoś podpisywał wszystkie kartki do Tych(ów). A tak przy okazji - czy na tym forum jest jakiś inny tyszanin?

chojrak

chojrak

Mentor
Dec 27, 2004
no ja jestem tyszanin (preferuje Tyskie)PSKartki jak nie bylo tak nie ma

M

MadYarpen

Mentor
Dec 27, 2004
O jak miło ... Ja też . os "Z"...Draghmar, nie zabij nas...

N

narrentum

Forum veteran
Dec 27, 2004
A ja się nie załapałem!! A takie superowe kartki były!! Może cosik się pojawi na wielkanoc?? Fajowo by było!!

M

MadYarpen

Mentor
Dec 27, 2004
skąd wiesz jakie były jak nie dostaleś?:p

A

Althorion

Forum veteran
Dec 27, 2004
No cóż, o Tobie, Michał, wiem. I proszę następne osoby o pisanie mi takich komunikatów na PW bo mnie Draghmar zastrzeli.

D

draghmar

Forum veteran
Dec 27, 2004
Ech...widze, ze kilka osob sobie zbiera...krakers->nie bylo Cie jakis czas co nie znaczy, ze Cie nie pamietam.

N

narrentum

Forum veteran
Dec 28, 2004
Yarpen Zirgin said:
skąd wiesz jakie były jak nie dostaleś?:p
Click to expand...
Primo, ciekawość to pierwszy stopień do piekła.Sekundo, widziałem jakie były chociaż ja nie dostałe.PS. Czasami jest tak, że człowiek zapomina o pewnych sprawach. Jak ja o tych kartkach

U

username_2059939

Forum veteran
Dec 28, 2004
Kurczę, a ja nadal na kartkę czekam

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Dec 28, 2004
To w sumie zły znak. Możliwe, że się nie doczekasz bo już 28.

E

extreme

Forum veteran
Dec 28, 2004
Buuu a ja jeszcze nie dostałem :(

M

MadYarpen

Mentor
Dec 28, 2004
tych co nie dostali nie chce martwić, no ale nightmare chociaż ma pokręcony adres dostał już 2 dni temu. powinniście sie chyba zacząć niepokoić, bo to już 28.

T

tibor

Forum veteran
Dec 28, 2004
A ja powiem w prost, choc zabrzmi to brutalnie . Ten kto miał już dostac to dostał, aten kto nie dotsał to jest mi przykro ale nie ma już chyba co liczyc na karteczkę. A ja dostałem i się bardzo cieszę. Stoi sobie ona w ramce koło mego monitora. Bóstwo...

D

draghmar

Forum veteran
Dec 28, 2004
Tibor said:
A ja powiem w prost, choc zabrzmi to brutalnie . Ten kto miał już dostac to dostał, aten kto nie dotsał to jest mi przykro ale nie ma już chyba co liczyc na karteczkę. A ja dostałem i się bardzo cieszę. Stoi sobie ona w ramce koło mego monitora. Bóstwo...
Click to expand...
Nie tak dokonca. Czasami zdarza sie, ze poczta cos partaczy i przesyla z opoznieniem...Ale rzeczywiscie jest to malo prawdopodobne. Jesli ktos ma nerwy mocne to moze pojsc sie zapytac w jednostce glownej poczty w swoim miescie co robic...pewnie i tak nic sie nie wskora, ale probowac warto.

E

extreme

Forum veteran
Dec 29, 2004
Ja wcale nie mieszkam na jakimś odludziu :p Fakt - Podkarpacie, Nisko obok Stalowej Woli, ale to miasto wojewódzkie :p I CD-Action z Wrocławia przyszło na czas, więc zaczynam się martwić :(

D

delvecchio

Senior user
Dec 29, 2004
Fajna kartka, na tyle fajna, że jak mój facet ją zobaczył to się na mnie 2 dni boczył, że mu nie powiedziałam, iż każdy może dostać kto wyśle swoje namiary, ale jego wina bo za rzadko wchodzi na właściwe strony W sumie mogłam mu oddać swoją, ale z drugiej strony z jakiej paki

K

krogulec

Forum veteran
Dec 30, 2004
A tak w ogóle to jest jakiś zakaz skanowania i zamieszczania w necie tych kartek?

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Dec 30, 2004
Hm... są one chyba chronione prawami autorskimimożesz je skanować tylko za zgodą autorów...chyba...

M

MadYarpen

Mentor
Dec 30, 2004
nie sądze, kartka jest kartką i taka wydrukowana to już nie to samo.

K

krogulec

Forum veteran
Dec 30, 2004
Poszukajcie na nich wzmianek drobnym druczkiem o prawach autorskich. Jeżeli nic nie ma, to prosiłbym o przesłanie skana. :)

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • …

Go to page

• 53
Next
First Prev 13 of 53

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.