The Witcher Bulgaria

+
И книгите и играта са страхотни. Привет на всички.
 
И по добре че не си ги чел.Няма нищо за изпускане и също така липсва магията на Сапковски която те увлича в четенето и страхотните описания.А спрямо играта ..... всеки ден си представям как си нося колеционерското издание към вкъщи.
 
ах да ви имам кьсмета вие поне сте играли играта и ще играете и 2рата ами аз имам много слаб комп и като си изтеглих единицата на минимални едва едва със около 10-15 фпс в наѝ-не лагавите зони ина4е в боѝ даже не се виждаше как Гералт си размяташе меча само седеше на едно място докато не свьрши битката не се оправяше.Бях стигнал до акт 2 края ама по4на да лагва ужасно и я изтрих нямаше смисъл да играя с такъв лаг :( Една от наѝ-големмите ми материални ме4ти е да полу4а Полският Collector's edition ама ве4е не се произвежда за жалост . Наѝ-големия ми зор освен оригиналната игра е медалиона но аз ве4е съм взел решение да отида при маѝстор на бижута и да му поръ4ам да ми го направи имам ясни картинки на всеки ъгъл от медалиона така 4е вярвам 4е 4овека ще се справи :) колкото до книгите нямам пари да си ги купя макар и да не са пове4е от 15 лева но задължително ште погледна във библиотеката. Макар и да не съм играл цялата игра съм гледал превъртането 2 пъти внимателно и знам как се минават нивата.Гледах целият сериал и много ми хареса като цяло историята е много интересна и много по разли4на от тази на играта (имам предвид не 4е е друга просто е една от епизодите на филма но ако атари трябвада правят играта голяма колкото сериала поне 5 години трябва да я правят но те са избрали една от наѝ-интересните слу4ки )Като цяло ми остава само да про4ета книгите и да гледам превъртането на 2ката и ще знам перфектно историята.Ако бях в малко по добро финансово положение можех и да знам пове4е но работата опрели до пари.....секи път, когато видя клип на Вещера си повтарям 4е докъто съм в България ще си я гледам в Youtube :( Немога да си позволя да играя каквато и да е игра при такива цени сега излезе ли няма да е по малко от 120лв а пък на мен ми трябва и нов компютър коѝто ще е наѝ-малко 1200 лв.на вси4ки които са могли да се докопат до книгите и до оригиналните серии на играта браво :)
 
Здравейте бе, юнаци! Чак сега видях българската тема :) Май не сме много...Дайте да спретнем нещо, я форума среща, я някой сайт :d Или да направим субтитри за tw1, само кажете как става и почвам да превеждам:))) Това сериозно :)За обща стая в скайп пратете ЛС да ви добавя :))))))
 
BoreasMunbg said:
Edk през цялото време си мислех че си чужденец :D
Никъде в профила не видях как да добавя от къде съм :( Между другото колко от вас са си купили играта? Аз още не съм си купил първата част :( Ама ми се иска да взема и нея и втората. Къде са най-евтини? По едно време имаше оригиналната версия за по 20 лева ама сега са по 30http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=11204https://www.ozone.bg/games/product/pc/the_witcher_enhanced_edition_platinum_edition -> тука е 40. Има ли разлика в двете версии? И може ли да се намери по-евтино някъде? (дигитална примерно).30 лева ми идва малко скъпо имайки предвид, че втората част е 50лв (25 евро приордър). В България ще може ли да се направи преордер или да се намери под 50 лв втората част или ще е по-евтино през амазон да я взема? Има разни руски сайтове, в който дигиталните копия са много евтини и някои хора си вземат от там. Как стоят нещата с тях, някой знае ли нещо?За бг превода писах едно лично на Corylea и тя ми написа еднин гайд. Обаче доста работа има, ако ще го правим ще ми трябват поне няколко човека да помагат. А нещо не м,ога и да подкарам djinni editor-а, дава ми че ми липсва hc.dll.Ако някой може да помогне по който и да е от горните проблеми да казва!
 
Двете версии са едни и същи само където в пулсар е по-евтино.Аз иначе имам първата част ще си взимам и колекционерското на втората.има един сайт zavvi.com там е евтина доставката е 1 лира,а може и да е безплатно.Но понякога се чака повече от месец зависи може и за 3-5 дни да ти доставят играта.
 
http://www.pulsar.bg/search.php?keyword=The%20witcher ето я втората част.Аз лично тази вечер ще направя pre-order на колекционерското.
 
ех браво на тези които могат да си позволят колекционерското издание :)
 
Събрах ги но почнах още от декември,за да съм сигурен,че ще ги събера тъй като не работя :)
 
И аз направих pre-order тази вечер :) Малко остана 17 май е близо.
 
Благодаря приятел :) От Пулсар все още не са ми се обадили, за да потвърдя поръчката,макар че я направих преди два дни.Обикновено винаги звънят, а този път получих само мейл. Да не би да почиват цели три дни?
 
Пробвай ти да им звъннеш аз така направих защото и при мен нямаше 2-3 дни обаждане.0887 62 92 86 на този номер звъннах аз.
 
Вчера ми се обадиха,така че остава само да изчакам до 17 май:)
 
Това, че била само 24 часа дълга ме притеснява много :( Дано да не е толкова кратка! Тука се мъча да бъда позитивен, ама съм малко притеснен :(
 
Журналистът се е поправил и е написал,че само главният куест ще е 24 часа,а и ако се замислиш пролога 6-10 часа неможе чаптъри 1,2 и 3 да са 14-18 часа дълги общо.
 
Отбивам се за едно "здрасти" Почитател на книгите на Сапковски и двете вещерски игри. :)
 
Днес CD Project ще обяват върху какво работят.Дано да има нещо за бъдещ експанжън
 
Има ли живи още :)
Бях позабравил за играта след като втората част ме разочарова доста, но днес ми се прислуша саундтрака и си го пуснах докато преглеждах форума-точно като когато се надъхвай покрай излизането на втората част...

Само на мен ли ми се струва, че форумът е позамрял значително? Почти не се пише вече, качеството на дискусиите е паднало, а и то вече няма и какво да му се обсъжда на tw2.

Имах две модерни пордници, които следях с интерес и на които възлагах надежди. Едната беше The Witcher, другата-S.T.A.L.K.E.R. Съдбата и на двете беше лоша. Определено ще ми липсват.
Ама аз загубих и вяра в игрите изобщо. След като минах Planescape Torment, която уж трябва да е върховна като история, и не оправда очакванията ми вече не знам дали изобщо има смисъл да играя каквото и да е.
Сега съм на път и от интернета да се откажа направо след като форумите, в които пишех замряха, а reddit ми е твърде хаотичен. Жалко.

Та вие как сте, какво става при вас? Каква е съдбата ви след излизането на The Witcher 2? Гледам, че почти не е писано тук от тогава...
 
Top Bottom