Nie tylko według Ciebie ;D Aerondight to najlepsze srebrne ostrze w grze, a poza tym liczy się też osoba, od której się dostaje ten miecz...Iwona said:(...) IMO Aerodight jest znacznie lepszym mieczem. Więc żadna strata...
Nie tylko według Ciebie ;D Aerondight to najlepsze srebrne ostrze w grze, a poza tym liczy się też osoba, od której się dostaje ten miecz...Iwona said:(...) IMO Aerodight jest znacznie lepszym mieczem. Więc żadna strata...
ta ruda to vesna... szkoda, że Ci zginęła bo daje fajną kartę i filmik z młynaa tak właściwie to trochę późno wziąłeś się za jej ratowanieJANICKI said:ja tą misję zrobiłem dawno kiedy dostałem tą głowę musiałem uratować klijentkę w rudyh włosah przed bandytami a puzniej musiałem zaprowadzić do domu lecz nie udało mi się zabili ją a tak pozatym na jakim poziomie grasz
w krypcie??? Tiaaaa....... nie żebym coś miał ale tak mnie ciekawi po co jest ta krypta co jak się idzie z karczmy do np.Wielebnego i się skręci na drugi zakręt nie ten co prowadzi do domu Oda tylko ten drugi....... prowadzący do tej krypty gdzie jest miejsce mocy i Krąg Żywiołów ???beholder said:Nie mogę znaleźć tego jakiegoś "chyba ghula" w krypcie i jakiegoś drugiego gościa nad brzegiem rzeki. Z nich mają być trofea na hak dla Wielkiego Łowczego. Trzeba najpierw jakieś questy skończyć, albo być o jakiejś konkretnej porze (byłem nocą przed północą)?
ta jaskinia to ostatnie miejsce gdzie będziesz mógł przygotować się do walki z Bestią.jar609 said:po co jest ta krypta co jak się idzie z karczmy do np.Wielebnego i się skręci na drugi zakręt nie ten co prowadzi do domu Oda tylko ten drugi....... prowadzący do tej krypty gdzie jest miejsce mocy i Krąg Żywiołów ???
Wielkie dzięki-nie pomyślałem wcześniej i dopiero jak po niej się pokręciłem to przypomniały mi się te kształty, ale powiem wprost-na mapie gdy się na nią najedzie pokazuje się napis "krypta" i pomyślałem że to tam mam szukać tego potwora, z którego jest trofeum.wallpurg said:ta jaskinia to ostatnie miejsce gdzie będziesz mógł przygotować się do walki z Bestią.wallpurg said:po co jest ta krypta co jak się idzie z karczmy do np.Wielebnego i się skręci na drugi zakręt nie ten co prowadzi do domu Oda tylko ten drugi....... prowadzący do tej krypty gdzie jest miejsce mocy i Krąg Żywiołów ???
Dokladnie mowiac - pojawia sie w nocy (czyli najlepiej medytowac do polnocy) PO wykonaniu zadania od harena (wyczyszczenie nabrzeza z utopcow i zawiadomieniu harena o tym) Podobnie jest z alghulem z krypty - tyle, ze zeby sie do niego dostac, trzeba zrobic zadanie od mikula.a ja byłem koło młyna w nocy i szukałem i nie znalazłem, czy ten Topielec pojawia się o określonej porze, albo po wykonaniu jakiegos zadania ?