trofea - gdzie te dziady?

+
Iwona said:
(...) IMO Aerodight jest znacznie lepszym mieczem. Więc żadna strata...
Nie tylko według Ciebie ;D Aerondight to najlepsze srebrne ostrze w grze, a poza tym liczy się też osoba, od której się dostaje ten miecz...

A ja mam problem ze nie ma w krypcie Algula wychodza wkółko ghule ale króla nie ma a mam odblokowana krypte cos nie tak robie ??Oki brak problemu poradziłem sobie - trzeba bylo rozwalic sciane i za nia byl a ja jakos tego na poczatku nie zauwazyłem

ja tą misję zrobiłem dawno kiedy dostałem tą głowę musiałem uratować klijentkę w rudyh włosah przed bandytami a puzniej musiałem zaprowadzić do domu lecz nie udało mi się zabili ją a tak pozatym na jakim poziomie grasz

JANICKI said:
ja tą misję zrobiłem dawno kiedy dostałem tą głowę musiałem uratować klijentkę w rudyh włosah przed bandytami a puzniej musiałem zaprowadzić do domu lecz nie udało mi się zabili ją a tak pozatym na jakim poziomie grasz
ta ruda to vesna... szkoda, że Ci zginęła bo daje fajną kartę i filmik z młynaa tak właściwie to trochę późno wziąłeś się za jej ratowanie

Witam ... dostałem od WŁK zadanko coby ubić ludomorderce, zwanego Potfur z jeziorka, ale co o północy chodzę nad jeziorko, to go tam nie ma ... ze 4 noce tam byłem .. i gówno, że się tak wyrażę ... what shall I do ? pomóżcie bo chciałbym wszystkie trofea uzbierać, a gram już drugi raz ... tym razem na trudnym ...Pozdrawiam, Tomek /...

Na moje oko to Ty jesteś w I akcie, nie II. W II wielkiego łowczego po prostu nie ma, bo siedzi w Wyzimie Handlowej...A potwór to się pojawia jak się ma jakieś postępy w fabule z tego co pamiętam, gdyż na początkowych poziomach nie dałbyś mu rady...PS. skoro założyłeś temat w dziale AKT1, to po co w tytule wątku jest akt2? Pozwoliłam sobie poprawić...

Oj przepraszam bardzo za ten katastrofalny błąd, ale to z pośpiechu, gdyż chciałbym się jak najszybciej pozbyć tego potworka xd dzięki za rady dot. młyna, zajrzę tam przy następnej okazji ;p

a ja byłem koło młyna w nocy i szukałem i nie znalazłem, czy ten Topielec pojawia się o określonej porze, albo po wykonaniu jakiegos zadania ?Pytam, bo przechodzę gierkę po raz drugi i tym razem chcę mieć kasę za wszystkie głowy ]:->

Pojawia się dokładnie w nocy, tzn żeby mieć pewność, medytuj po drugiej stronie brzegu przy ognisku do nocy i biegnij na drugą stronę. No i musisz dobiec na sam koniec tzn za młyn, tam będa utopce i ten topielec ktory jest podpisany jako Nadir.

beholder said:
Nie mogę znaleźć tego jakiegoś "chyba ghula" w krypcie i jakiegoś drugiego gościa nad brzegiem rzeki. Z nich mają być trofea na hak dla Wielkiego Łowczego. Trzeba najpierw jakieś questy skończyć, albo być o jakiejś konkretnej porze (byłem nocą przed północą)?
w krypcie??? Tiaaaa....... nie żebym coś miał ale tak mnie ciekawi po co jest ta krypta co jak się idzie z karczmy do np.Wielebnego i się skręci na drugi zakręt nie ten co prowadzi do domu Oda tylko ten drugi....... prowadzący do tej krypty gdzie jest miejsce mocy i Krąg Żywiołów ???

jar609 said:
po co jest ta krypta co jak się idzie z karczmy do np.Wielebnego i się skręci na drugi zakręt nie ten co prowadzi do domu Oda tylko ten drugi....... prowadzący do tej krypty gdzie jest miejsce mocy i Krąg Żywiołów ???
ta jaskinia to ostatnie miejsce gdzie będziesz mógł przygotować się do walki z Bestią.

wallpurg said:
wallpurg said:
po co jest ta krypta co jak się idzie z karczmy do np.Wielebnego i się skręci na drugi zakręt nie ten co prowadzi do domu Oda tylko ten drugi....... prowadzący do tej krypty gdzie jest miejsce mocy i Krąg Żywiołów ???
ta jaskinia to ostatnie miejsce gdzie będziesz mógł przygotować się do walki z Bestią.
Wielkie dzięki-nie pomyślałem wcześniej i dopiero jak po niej się pokręciłem to przypomniały mi się te kształty, ale powiem wprost-na mapie gdy się na nią najedzie pokazuje się napis "krypta" i pomyślałem że to tam mam szukać tego potwora, z którego jest trofeum.

a ja byłem koło młyna w nocy i szukałem i nie znalazłem, czy ten Topielec pojawia się o określonej porze, albo po wykonaniu jakiegos zadania ?
Dokladnie mowiac - pojawia sie w nocy (czyli najlepiej medytowac do polnocy) PO wykonaniu zadania od harena (wyczyszczenie nabrzeza z utopcow i zawiadomieniu harena o tym) Podobnie jest z alghulem z krypty - tyle, ze zeby sie do niego dostac, trzeba zrobic zadanie od mikula.

Potwór powinien się pojawić już wtedy kiedy utopce się szwendają. To jest właśnie ta pora. Jeśli zobaczysz owe to szukaj po prostu większego.

Musisz też uważać, żeby nie przyjsć ani za wcześnie ani za późno. Za pierwszym razem przyszłem około trochę przed świtem (jeszcze było ciemno) a topielca nie było i nie miał zamiaru wyjść.

Top Bottom