Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Twoje Night City — konkurs na ilustrację z gry Cyberpunk 2077 — mamy zwycięzców!

+
Vattier

Vattier

CD PROJEKT RED
Oct 27, 2020

Zeszłego miesiąca wystartował pierwszy oficjalny konkurs na ilustrację z gry Cyberpunk 2077. Otrzymaliśmy MNÓSTWO niesamowitych prac z całego świata. Nasze jury sprawdziło ponad 1500 zgłoszeń bazujących na zarysie ikonicznej kurtki V. Wybór nie był łatwy — wasza kreatywność i wyobraźnia zmiotły nas z nóg!

Oto zwycięzcy:

1. Miejsce - autorstwa Julien G.

2. Miejsce - autorstwa Iida K.

3. Miejsce - autorstwa Jakob V.

Ponadto, zdecydowaliśmy się przydzielić 3 dodatkowe nagrody:

WYRÓŻNIENIA

Praca autorstwa Rahul S.

Praca autorstwa The Magnetic Cat

Praca autorstwa Nise L.

Gratulujemy wszystkim zwycięzcom i dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie — wasze prace były niesamowite!

• RED Point
Reactions: W_Wallace, hertores, PATROL and 5 others
SLVPRO

SLVPRO

Forum regular
Oct 27, 2020
Przydałaby się strona ze wszystkimi pracami, widziałem dużo na mediach społecznościowych i było wiele świetnych prac np. dwie poniższe, w ogóle taki konkurs to dobry sposób aby zbudować społeczność graczy i podtrzymywać żywotność gry. Zobaczyłbym jeszcze jeden taki konkurs po premierze gry i bez żadnych ograniczeń tutaj ograniczeniem była ta kurtka, fanowskie ilustracje z Johnnym Silverhandem i wieloma innymi postaciami które znajdą się w grze to by było coś.

1 Konkurs.jpg

00000000000000 Konkurs.jpg

PATROL

PATROL

Moderator
Oct 27, 2020
Zachwycająca kreatywność jak na konieczność zastosowania się do szablonu :p No i kolor, punk, nareszcie nie noc i deszcz! :D

S

Sinkey87

Forum regular
Oct 27, 2020
Każdego wieczora pochylając się nad szczegółami, dopracowując swoje dzieło, dodając kolejne detale... przegapiłem termin.

Ale moje dziesiątki godzin pracy artystycznej nie mogą pójść na marne, dlatego z dedykacją dla Night City przedstawiam wam moje dzieło:

Jacket.jpg

• RED Point
Reactions: Wroobelek, zi3lona, Valam and 5 others
Sylvin

Sylvin

Mentor
Oct 27, 2020
:giveup:
@Sinkey87 z wrażenia leżę i nie mogę się podnieść.

A co do wyników, to WOW! Świetne prace, a pierwsze miejsce w pełni zasłużone. Ta praca jest mega.

S

Sinkey87

Forum regular
Oct 27, 2020
Sylvin said:
z wrażenia leżę i nie mogę się podnieść.
Click to expand...
Miło, że są tutaj artystyczne dusze, które potrafią docenić prawdziwą sztukę :)

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.