Twórcy Dzikiego Gonu na CD-Action Expo!

+
Twórcy Dzikiego Gonu na CD-Action Expo!

Już w najbliższy weekend we Wrocławiu odbędzie się urodzinowa impreza magazynu CD-Action, CD-Action Expo, na którą wszystkich Was serdecznie zapraszamy! Organizatorzy mają w planach przeprowadzić sesję pytań i odpowiedzi z twórcami gry Wiedźmin 3: Dziki Gon, Konradem oraz Mateuszem Tomaszkiewiczami. Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie na oficjalnej stronie miesięcznika.

Czy pytania, a właściwie czy odpowiedzi będą się czymkolwiek różniły od standardowych, dziesiątki razy artykułowanych? W skrócie, czy jest szansa usłyszeć coś nowego?

@up
Jemu chyba chodziło o to, czy REDzi faktycznie odpowiedzą na pytania konkretnie, czy znów otrzymamy wymijające stwierdzenia, do każdego z nich.

Odpowiadamy na wszystkie pytania, na które możemy. Jeżeli natomiast chodzi o zakres przekazywanych informacji, to pamiętajmy proszę, że nie wszyscy śledzą informacje na bieżąco i nie każdy jest zaznajomiony ze wszystkimi szczegółami na temat Dzikiego Gonu. Staramy się, w miarę możliwości, usatysfakcjonować wszystkich.

Oj będą narzekania na forum...Oj będą... Szkoda że mnie nie będzie za daleko mam do Wrocławia :(

Sneky

Forum veteran
Najlepiej jeżeli komuś będzie się chciało, to fajnie jakby nagrał to całe Q & A ( o ile będzie można ) i wrzucił na youtube później :p.

Akurat wtedy będę w pracy, liczę na Vojtasa :>
Niestety, nic z tego. Zapewne przybyłbym, gdyby nie fakt, że impreza perfekcyjnie kolidowała z wyjazdem, który zaplanowałem prawie pół roku temu. :(

@Marcin Momot

Byłoby miło, gdybyś o podobnych eventach wspominał ciut wcześniej. Przecież nam wszystkim chodzi wyłącznie o dobro naszego klubu.

Last edited:
Niestety, nic z tego. Zapewne przybyłbym, gdyby nie fakt, że impreza perfekcyjnie kolidowała z wyjazdem, który zaplanowałem prawie pół roku temu. :(

@Marcin Momot

Byłoby miło, gdybyś o podobnych eventach wspominał ciut wcześniej. Przecież nam wszystkim chodzi wyłącznie o dobro naszego klubu.

Obawiam się, że pół roku temu nie wiedzieliśmy, że wybieramy się na tę imprezę. Natomiast na osłodę poniżej znajdziecie link do konceptu kanałów z CD-Action Expo.

klik

Attachments

• The_Witcher_3_Wild_Hunt_sewers_s.jpg
    The_Witcher_3_Wild_Hunt_sewers_s.jpg
    98.4 KB · Views: 89
Top Bottom