Utwór muzyczny z ''Zabójcy Potworów'' już do pobrania!

+
Utwór muzyczny z ''Zabójcy Potworów'' już do pobrania!

Jeżeli podobał Wam się najnowszy zwiastun do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon, ktry opublikowaliśmy w zeszłym tygodniu, istnieje spora szansa, że utwr pobrzemiewający w tle rwnież przypadł Wam do gustu. Motyw muzyczny możecie pobrać w dwch formatach: .mp3 oraz .wav. Życzymy miłego odsłuchu!

Przypadł, a jakże. Jeśli chodzi o matariały muzyczne powiązane z W3 ten konkretny, jak dla mnie, wypada, póki co, najlepiej. Ma to coś i fajnie, że został udostępniony. Dziękować.

Mam tak, że muzyka w grze odgrywa dla mnie ogromną rolę. Muzyką w W1 byłem zachwycony ale w W2 już nie czułem tego klimatu. Nie wiem dlaczego. W internecie można znaleźć jeszcze 2 inne kawałki ale ten utwór przekonuje mnie do tego, że OST w W3 będzie równie dobre co w W1, a może nawet lepsze :]

O, to, to! Lubię to! Świetna muzyczka, udało się twórcy (Skorpikowi?). Jak soundtrack w samej grze będzie się tego trzymał to o mroczność gry jestem spokojny ;)

Zarówno trailer jak i muzyka napawają optymizmem... Takie to bliskie klimacikowi Wiedźmina 1 :)/>.
Nie mówię, że klimat 2 mi się nie podobał, bym wyborny milordzie, ale jednak jedynka miała to fajne coś :D/>, taka tajemniczość :)/>.

Top Bottom