Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • …

Go to page

• 122
Next
First Prev 106 of 122

Go to page

Next Last
raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#2,101
Sep 4, 2020
Dla mnie Cavill grał bardzo kiepsko. Jego monolog wygłoszony do Stregobora, że zło to zło, był tak sztywny i drętwy, że aż zęby bolały.

• RED Point
Reactions: depeszZ
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#2,102
Sep 4, 2020
Deymos666 said:
Nie widziałem jeszcze takiego nagromadzenia potencjalnych miscastów w jednym poście Hunt :giveup:
Click to expand...
Oj tam, Henryk Kawilski też mało komu pasował początkowo, a po premierze większość jednak była na tak :)

CesarzTemeri

CesarzTemeri

Forum veteran
#2,103
Sep 4, 2020
HuntMocy said:
Oj tam, Henryk Kawilski też mało komu pasował początkowo, a po premierze większość jednak była na tak
Click to expand...
Bo ludzie go lubią, ale dobrym Geraltem to on nie jest. Powiedziałbym, że może na paru ujęciach (Jak tych poniżej) dobrze wygląda jako Geralt, ale koniec końców chyba wolałbym kogoś innego w tej roli ( Mimo całej mojej sympatii do niego)
bandicam 2020-09-04 16-46-09-816.png

bandicam 2020-09-04 16-47-51-376.png

bandicam 2020-09-04 16-48-12-751.png

Nars said:
Ten serial to fanfik marnujący potencjał świetnej obsady.
Click to expand...
XD
O Cavillu już pisałem, jedyną dobrze obsadzoną osobą wydaje mi się być tylko Batey, Myszowór i Tissaia. Freya nie miała okazji zaprezentować się od lepszej strony. Reszta jest do zaorania.

Attachments

• bandicam 2020-09-04 16-46-09-816.png
    bandicam 2020-09-04 16-46-09-816.png
    183.6 KB Views: 9
  • bandicam 2020-09-04 16-48-12-751.png
    bandicam 2020-09-04 16-48-12-751.png
    320.9 KB Views: 7
  • bandicam 2020-09-04 16-47-51-376.png
    bandicam 2020-09-04 16-47-51-376.png
    216 KB Views: 9
  • RED Point
SMiki55

SMiki55

Mentor
#2,104
Sep 5, 2020
Znani aktorzy unikają seriali nie dlatego, że uważają je za denne, bo w dennym dziele nawet łatwiej zabłyszczeć – c'mon, TROS zanudził zarówno fanów/hejterów TLJ jak i niedzielnych widzów, ale kariera Drivera tylko nabierze rozpędu bo jego gra w roli Kylo jest powszechnie chwalona, być może właśnie z powodu kontrastu z fabułą pisaną na kolanie.

Problem z serialami jest taki, że ciągną się niewiadomo ile sezonów i zabierają czas na inne projekty w których aktor może się wykazać.

• RED Point
Reactions: Ithlinne Aegli and milleniumhand1
kuba_21

kuba_21

Forum veteran
#2,105
Sep 5, 2020
Momoa w każdym razie temat podchwycił.

• RED Point
Reactions: Ithlinne Aegli and SMiki55
Deymos666

Deymos666

Senior user
#2,106
Sep 5, 2020
Trochę offtop ale akurat Drivera znam głównie ze świetnej roli w serialu Girls Leny Dunham, był mi dobrze znany już przed NT. Ale zgadzam się to Aktor przez duże "A".

Henryk to zdecydowanie niższa półka ale też uważam że bardziej niż wpasowaniem w rolę Geralta nadrabia byciem powszechnie lubianym. Tak czy inaczej, to jeden z najjaśniejszych punktów serialu, przynajmniej na razie.

CesarzTemeri

CesarzTemeri

Forum veteran
#2,107
Sep 8, 2020
Ech, radosnej twórczości netflixwych scenarzystów ciąg dalszy :(
redanianintelligence.com

The Witcher is filming a crucial action scene for Season 2 - Redanian Intelligence

Production for the second season of Netflix’s The Witcher resumed a month ago and so far we didn’t have any major news about what’s going on. Luckily, we were able to learn something very curious that involves Henry Cavill, Freya Allan as well as some of the newcomers of the upcoming season. If...
redanianintelligence.com redanianintelligence.com
Ma dojść do wielkiej bitwy w Kaer Morhen, w której ma wziąć udział Geralt, Ciri, znani nam książkowi wiedźmini i paru nowych, niewiadomo przeciwko komu będą walczyć. Atak Salamandry again? Bo wiecie, nie można zekranizować normalnego okresu treningu jakiego w owym czasie miała Ciri, trzeba dawać jakąś durną scenę akcji o którą nikt nie prosił. Redańscy podejrzewają atak Leszego, bo podobno jego obecność miała mieć spore znaczenie w tym sezonie, pamiętając jednak, że obsadzono wcześniej jakąś babę do odegrania roli jakiejś wiedźmy o mocach Gauntera o Dimma, podejrzewam że właśnie ona może być agresorem.
W każdym razie, ekipa dalej brnie w nieekranizowanie sagi i pisanie własnej historii, co już pewnie nikogo nie dziwi.

• RED Point
Reactions: Margoletta, depeszZ and Nars
KeeRay65

KeeRay65

Senior user
#2,108
Sep 8, 2020
geralt.z.rivi.20 said:
Ech, radosnej twórczości netflixwych scenarzystów ciąg dalszy :(
redanianintelligence.com

The Witcher is filming a crucial action scene for Season 2 - Redanian Intelligence

Production for the second season of Netflix’s The Witcher resumed a month ago and so far we didn’t have any major news about what’s going on. Luckily, we were able to learn something very curious that involves Henry Cavill, Freya Allan as well as some of the newcomers of the upcoming season. If...
redanianintelligence.com redanianintelligence.com
Click to expand...
Niestety można było się tego spodziewać. :cry: Gdyby jeszcze to był właśnie atak Leszego np. w lasach obok Kaer Morhen to jeszcze można to by było jakoś wytłumaczyć, ale jeżeli faktycznie to ma być atak na zamek to będzie nowa pozycja w kategorii najbardziej niepotrzebne/najgłupsze zmiany. Tak jak już kiedyś pisałem, dopóki Lauren jest na stanowisku to będziemy dostawali jej wersję wydarzeń(co samo w sobie nie jest złe, ale nie oszukujmy się, 90% zmian jest na minus), a nie zapowiada się na to, żeby mieli ja zastąpić, niestety.

Nie zdziwię się, jeżeli któryś z wiedźminów zginie w trakcie tej walki. Normalnie byłoby trzech do wyboru, ale postanowili dorzucić autorskich, więc tutaj mają większy wybór. Obstawiam, że któryś z głównej trójki może już nie dożyć końca drugiego sezonu. :giveup:

Last edited: Sep 8, 2020
Nars

Nars

Moderator
#2,109
Sep 8, 2020
Na tym etapie mi już lata co oni gdzie włożą. Historia znana z książek i tak została zabita w S1.

Jak dla mnie mogą kończyć S2 wielką bitwą z armią orków.

CesarzTemeri

CesarzTemeri

Forum veteran
#2,110
Sep 8, 2020
Nars said:
Na tym etapie mi już lata co oni gdzie włożą. Historia znana z książek i tak została zabita w S1.
Click to expand...
To racja. Zmiana showrunnera nic już nie zmieni. Należałoby cały serial zrobić od nowa. Pozostaje mieć nadzieję, że to coś nie dostanie 3 sezonu.

• RED Point
Margoletta

Margoletta

Forum regular
#2,111
Sep 8, 2020
A tutaj mamy kolejny artykuł Redanian Intelligence i coraz ciekawsze sugestie co do wydarzeń w Kear Morhen:
What are these women doing in Kaer Morhen? Unfortunately, things have been rather secretive of late, with the production holed up in Arborfield Studios. Seeing as the show previously established that there are no female witchers on the Continent, this option does not seem very likely.

However, before filming began for season two, a casting breakdown was leaked by insider Daniel Richtman and one role on that list matches the age of the actresses mentioned above.

The character codenamed Anna (probably a placeholder name) is set to appear in one episode, and the casting team were looking for actresses aged 25-30. Anna is described as follows:
“A fierce sex worker, she joins a group of soldiers who she isn’t afraid to boss around.”
Click to expand...
Interestingly, while the witchers of Kaer Morhen weren’t explicitly called soldiers in their casting descriptions, they were listed as “warriors” and “warrior-type”. We believe we might be close to something here.
Click to expand...
Może to z tymi "fierce sex workers" będą walczyć Wiedźmini w Kear Morhen? ;)

CesarzTemeri

CesarzTemeri

Forum veteran
#2,112
Sep 8, 2020
Margoletta said:
Może to z tymi "fierce sex workers" będą walczyć Wiedźmini w Kear Morhen?
Click to expand...
Mi się raczej widzi że ekipa idzie tropem mistrza Brodzkiego i dodają wiedźminki, zaś Kaer Morhen zamiast wyludnione, będzie pełne wiedźminów. Muszę przyznać, że warto śledzić tą produkcję choćby ze względu na pomysły scenarzystów, bo kreatywność ich głupoty ciągle mnie zadziwia.

M

michalek12345

Forum veteran
#2,113
Sep 8, 2020
Jakby nie ten potwór ... Myślał by , że to jakieś migawki z bitwy o Kear Morhen . RI mówi też o jakieś kobiecie co gra w tym odcinku .

PATROL

PATROL

Moderator
#2,114
Sep 8, 2020
geralt.z.rivi.20 said:
Mi się raczej widzi że ekipa idzie tropem mistrza Brodzkiego i dodają wiedźminki, zaś Kaer Morhen zamiast wyludnione, będzie pełne wiedźminów. Muszę przyznać, że warto śledzić tą produkcję choćby ze względu na pomysły scenarzystów, bo kreatywność ich głupoty ciągle mnie zadziwia.
Click to expand...
Dziwne by to było, bo w pierwszym odcinku już ustanowili, że wiedźminek nie ma, Lauren to potwierdziła w komentarzu do odcinka. Może KM to po prostu znana i lubiana miejscówka biesiad i rautów?

• RED Point
Reactions: Chodak
CesarzTemeri

CesarzTemeri

Forum veteran
#2,115
Sep 8, 2020
PATROL said:
Dziwne by to było, bo w pierwszym odcinku już ustanowili, że wiedźminek nie ma
Click to expand...
Kiedy to było, przy rozmowie z Marilką? Z resztą zawsze się mogą z tego wycofać, co to dla nich za problem.

Margoletta

Margoletta

Forum regular
#2,116
Sep 9, 2020
Nie ma żadnych newsów o Philippie, ale przynajmniej już wiadomo, że scenarzyści znaleźli sposób, by przywrócić do serialu stworzoną przez siebie postać Danici (jakby ktoś nie pamiętał, to prostytutka, która pojawiła się w scenie z Geraltem w trzecim odcinku pierwszej serii).

• RED Point
kuba_21

kuba_21

Forum veteran
#2,117
Sep 9, 2020
iks de

• RED Point
Reactions: CesarzTemeri and depeszZ
SMiki55

SMiki55

Mentor
#2,118
Sep 11, 2020
Mam nadzieję, że ta "bitwa" to po prostu retrospekcja z ataku chłopów i czarodziejów na warownię

• RED Point
Reactions: milleniumhand1
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#2,119
Sep 11, 2020
SMiki55 said:
Mam nadzieję, że ta "bitwa" to po prostu retrospekcja z ataku chłopów i czarodziejów na warownię
Click to expand...
Tak by mogło być gdyby nie fakt, że bierze w tym udział Ciri. No, chyba że w ramach swojego transu będzie miała wizję z przeszłości i wtedy pokażą tę rzeź, ale pewnie nie.

• RED Point
Reactions: milleniumhand1 and SMiki55
SMiki55

SMiki55

Mentor
#2,120
Sep 11, 2020
Wciąż jest opcja, że ostatni rok to tylko zły sen i obudzimy się w grudniu przed premierą pierwszego sezonu

• RED Point
Reactions: Chodak and HuntMocy
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • …

Go to page

• 122
Next
First Prev 106 of 122

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.