Wyciekło właśnie zrobione z ukrycia zdjęcie dublera-kaskadera Liama....
redanianintelligence.com
Nie byłam pewna czy nowy Geralt nie będzie miał innej fryzury i medalionu, a zdaje się mieć takie same.
Wygląda dobrze (a to dubler, aktor wyglądać będzie jeszcze lepiej).
Ale szkoda, że nie dano mu więcej zarostu na twarzy.....
Ten sam ikoniczny komplet spodni z kultową już koszulą. Nowy miecz.
I kurtka bardzo bliska książkom. Wydaje mi się że jeszcze w żadnej adaptacji nie widzieliśmy Geralta w zgodnej z książkami ćwiekowanej czarnej skórzanej kurtce. Kurtka z sezonu 3 też była bliska książkom, a ta jest jeszcze lepsza.
W takim razie Netflix musi opublikować niebawem oficjalne zdjęcie Liama....
EXCLUSIVE: First Look at Liam Hemsworth Geralt's New Outfit in The Witcher Season 4
The fourth and penultimate season of Netflix’s The Witcher started filming not very long ago with Liam Hemsworth making his debut as Geralt of Rivia, replacing Henry Cavill. Netflix is yet to share the first look photo that they shot a few weeks ago, but today we are a little bit closer to...
redanianintelligence.com
Nie byłam pewna czy nowy Geralt nie będzie miał innej fryzury i medalionu, a zdaje się mieć takie same.
Wygląda dobrze (a to dubler, aktor wyglądać będzie jeszcze lepiej).
Ale szkoda, że nie dano mu więcej zarostu na twarzy.....
Ten sam ikoniczny komplet spodni z kultową już koszulą. Nowy miecz.
I kurtka bardzo bliska książkom. Wydaje mi się że jeszcze w żadnej adaptacji nie widzieliśmy Geralta w zgodnej z książkami ćwiekowanej czarnej skórzanej kurtce. Kurtka z sezonu 3 też była bliska książkom, a ta jest jeszcze lepsza.
W takim razie Netflix musi opublikować niebawem oficjalne zdjęcie Liama....
Last edited: