Żeby była niewygodna i mało trwała? To dziwny ten świat trochęTakiego, w którym zupełnie inaczej wyrabia się broń?![]()
Kto? Gdzie? Sezon przecież ledwo co roczek ukończył, niby jak Redzi mieli wzorować się na opisie?Dokładnie tak. A jak pamiętam ktoś się jeszcze czepiał, że miecze za długie bo w Sezonie jest napisane, że miały 40,5 cala.
Mam taką nadzieję, bo nazywanie tego czegoś "Jaskółką" to czysty szczerbizm.Bierzecie pod uwagę, że miecz, którego aktualnie używa Ciri może pochodzić z całkiem obcego świata? Takiego, w którym zupełnie inaczej wyrabia się broń?![]()
Tylko że wiesz, król Artur żył koło piątego wieku. Miecze wyglądały wówczas mniej więcej tak:Pożyczyła se od Królika Artka.
Toć mówię że za czasów arturiańskich miecze tak nie wyglądały.Może ten miecz to Excalibur![]()
Obżarł się przerazą. Takie zmutowane napromieniowane magiczne bydle mocno kaloryczne być musiało.Dziadza Vesemir fajny, tylko ten bęben mógłby zrzucić. Nie wygląda tak dziarsko jak ten z jedynki, tamten był taki krzepki i żylasty, widać było, że ma powera.
Ten z jedynki był krzepki? Wyglądał bardziej jak anorektyk, znacznie wole tego z trójki.Dziadza Vesemir fajny, tylko ten bęben mógłby zrzucić. Nie wygląda tak dziarsko jak ten z jedynki, tamten był taki krzepki i żylasty, widać było, że ma powera.
Spoko jeśli według Ciebie Vesemir z jedynki był anorektykiem to nie mam pytań (szczególnie widać na przedramionach jakie ma chude),widocznie mamy inną definicję prawidłowej masy ciała. Ja wolę rzeźbę szczególnie u zabójcy potworów a nie masą tłuszczową wokół brzucha.Ten z jedynki był krzepki? Wyglądał bardziej jak anorektyk, znacznie wole tego z trójki.
Jego siwizna okalająca pomarszczoną, nieco skwaśniałą twarz, nie pozostawia wątpliwości -- to weteran wiedźmińskiego fachu, który z łatwością poradzi sobie nawet z dużo młodszymi przeciwnikami.