nie... wianek może i by się przydał ale quest z nim związany jest zbugowany więc się nie łam i graj dalejannika said:wiem, ze wianek mozna dostac Pustelnika, ale ja zamiast wianka wzielam Ksiege o wampirach. Czy mozna jeszcze gdzies indziej zdobyc ten wianek?
ciekawe, że zapomnieli ci dać poradnika do tej pseudo wersji kolekcjonerskiejnie masz orginała to chociaż naucz się ściemniaćannika said:Gierka w wersji kolkekcjonerskiej (z dodatkami), z wgranym patchem 1.2, dodana do monitora Iiyama 22' (darmowemu koniowi się w zęby nie zagląda??)
No więc u mnie sie nie pojawia, czekałem o północy i w południe i nic. Dodam że Adam już popełnił samobójstwo a jego duch zniknął, a Alina pojawia się w południe jako południca ale tylko bredzi, natomiast o północy pojawia sie jako północnica i wtedy do mnie gada a po chwili atakuje. Jestem w kropce bo bez skończenia tego questa nie mogę grać dalej.EssiDaven said:A ja mam pytanie, czy prócz ogniska w pobliżu maliniaka jeszcze gdzieś można zastac Adama? Nie wydałam go Julianowi. W domu go nie zastałam (sprawdzałam jakoś wczesnym wieczorem), a przyda mi się do skończenia zadania z siostrami (metoda z Jaskrem nie wchodzi w grę, gdyż mam niewinną krew na rękach. Średnio ona niewinna moim zdaniem, ale sposobu wypełnienia questu moje zdanie nie zmieni). W każdym razie: rano przy ognichu też Adasia nie bylo. Ktoś podpatrzyl, kiedy on się pojawia?[edit]Moj błąd, czekałam nie przy tym ognisku.
To jest obraz jak ludzie lubia głębokie i ciekawe RPG-i duzo do myslenia czytania etc ...obejzyj lokacje dobrze - dio wejscia, na sskrzynki i na dach - tadamno i oczywiscie napisz post o wiecej wyzwan w rpg-ach a nie tylko hack & slash ;ppozdrawiamps. i nie biez tego personalnie - baw sie dobrzemegan777 said:Psyhe prosze o co w tym chodzi?
a w pierwszym akcie zabiłeś abigail? Jeśli tak to musisz pójść do adama i kazać mu popełnić samobójstwo, i wtedy po problemieBLACK said:Mój problem polega na czym innym - czekam na jaskra ok 200 pod drzewem i niestety on nie przychodzi /; Cos zrobiłem xle? Wszystko do tej pory wydaje sie być ok, gadałem z kim trzeba, zrobiłem lusterko itp. Ktoś z Was miał podobny problem?