W pełnym słońcu

+
wiem, ze wianek mozna dostac Pustelnika, ale ja zamiast wianka wzielam Ksiege o wampirach. Czy mozna jeszcze gdzies indziej zdobyc ten wianek?

annika said:
wiem, ze wianek mozna dostac Pustelnika, ale ja zamiast wianka wzielam Ksiege o wampirach. Czy mozna jeszcze gdzies indziej zdobyc ten wianek?
nie... wianek może i by się przydał ale quest z nim związany jest zbugowany więc się nie łam i graj dalej
annika said:
Gierka w wersji kolkekcjonerskiej (z dodatkami), z wgranym patchem 1.2, dodana do monitora Iiyama 22' (darmowemu koniowi się w zęby nie zagląda??)
ciekawe, że zapomnieli ci dać poradnika do tej pseudo wersji kolekcjonerskiejnie masz orginała to chociaż naucz się ściemniać

ja mam trochę inny problem... Wykonałem wsyztko w tym zadaniu jak Pan Bóg przykazał i idę do drzewa wisielcó (czyli maliniak) przd zmirokie- Jaskra nie ma. Piłaziłem godzinę-Jaska rnie. Odpocząłem sobie godzinkę-dalej go nie ma....a gość mi obiecał że o zmroku tam będzie... CO mam zrobić?? jakieś rady??

o zmroku tzn. o której tam jesteś??najlepiej sprawdź o 18.00-19.00edit: to spróbuj wejść na pola dopiero około 18.00 i od razu pędź do maliniaka

jestem tam od godziny 17.... i nie ma Jaska...pojawia się tyllko Południca... zagaduje żeby póść z nią i takie tam banialuki. Nie znajduję go w innych lokacjia (tym bardziej w gospodzie)

Nie wiem czy gdzies bylo wspominane o nawiazaniu podczas rozmowy z Jaskrem (kiedy lusterko nie podzialalo, a Jaskier wymysla wiersz dla Aliny) jest ciekawe nawiazanie do piosenki Kazika & Kultu- Celina. (Album - Tata Kazika) :D "Adam wyteza sluch tak to Celiny, Celiny, Celiny duch" oraz Jaskier spiewal (nie pamietam dokladnie) "to Alina, to Alina, to Alina jest" (cos w tym stylu), a Geralt odpowiada, ze bardziej pasowalo by "Celina". Swietna sprawa. Jezeli gdzies to bylo opisane przepraszam za plagiat nie znalazlem.Ja pod maliniak wybieralem sie zawsze o 19 (chyba 19 - ikonka symbolizujaca wieczor w trybie medytacji), Jaskier pojawial sie dopiero jak po biegalem chwile dookola maliniaka.

EssiDaven said:
A ja mam pytanie, czy prócz ogniska w pobliżu maliniaka jeszcze gdzieś można zastac Adama? Nie wydałam go Julianowi. W domu go nie zastałam (sprawdzałam jakoś wczesnym wieczorem), a przyda mi się do skończenia zadania z siostrami (metoda z Jaskrem nie wchodzi w grę, gdyż mam niewinną krew na rękach. Średnio ona niewinna moim zdaniem, ale sposobu wypełnienia questu moje zdanie nie zmieni). W każdym razie: rano przy ognichu też Adasia nie bylo. Ktoś podpatrzyl, kiedy on się pojawia?[edit]Moj błąd, czekałam nie przy tym ognisku.
No więc u mnie sie nie pojawia, czekałem o północy i w południe i nic. Dodam że Adam już popełnił samobójstwo a jego duch zniknął, a Alina pojawia się w południe jako południca ale tylko bredzi, natomiast o północy pojawia sie jako północnica i wtedy do mnie gada a po chwili atakuje. Jestem w kropce bo bez skończenia tego questa nie mogę grać dalej.

Jezeli ktos mial podobny problem prosze o pomoc. Znalazlam kawalki lustra ale w miejscu gdzie powinno byc piate i piata panna mloda nie ma nic. Wracalam kilkakrotnie na pola ale nie wiem co zrobic. Nie moge aktu dokonczyc a cala reszte zrobilam.

megan777 said:
Psyhe prosze o co w tym chodzi?
To jest obraz jak ludzie lubia głębokie i ciekawe RPG-i duzo do myslenia czytania etc ...obejzyj lokacje dobrze - dio wejscia, na sskrzynki i na dach - tadamno i oczywiscie napisz post o wiecej wyzwan w rpg-ach a nie tylko hack & slash ;ppozdrawiamps. i nie biez tego personalnie - baw sie dobrze

Megan777, proszę używaj opcji edycji postów, by nie pisać dwóch pod rząd w krótkim odstępie czasu.A co do problemu - mała podpowiedź - alpinizm ]:-> Panienka jest w najwyższej hmm...komnacie(jeśli można to tak nazwać), w najwyższej wieży - czy jakoś tak ;)

haha, gratuluję pomysłowości :) no to teraz nie wypada ci nic innego jak poczekac do świtu! najlepiej zostaw grę włączoną na kilka godzin i znajdź sobie przez ten czas inne zajęcie. tylko musisz uważac by się nie pojawiła znienacka i cię nie killneła przedwcześnie :p albo zgraj poprzedniego sejwa i ją po prostu ubij, nie ma problemu i później i tak doprowadzisz to zadanie do końca tak jak należy. innego wyjścia nie widzę. pzdr!

Mój problem polega na czym innym - czekam na jaskra ok 200 pod drzewem i niestety on nie przychodzi /; Cos zrobiłem xle? Wszystko do tej pory wydaje sie być ok, gadałem z kim trzeba, zrobiłem lusterko itp. Ktoś z Was miał podobny problem?

BLACK said:
Mój problem polega na czym innym - czekam na jaskra ok 200 pod drzewem i niestety on nie przychodzi /; Cos zrobiłem xle? Wszystko do tej pory wydaje sie być ok, gadałem z kim trzeba, zrobiłem lusterko itp. Ktoś z Was miał podobny problem?
a w pierwszym akcie zabiłeś abigail? Jeśli tak to musisz pójść do adama i kazać mu popełnić samobójstwo, i wtedy po problemie

Top Bottom