A nie prościej odczarowac obie siostry za jednym zamachem?beciu said:Jeżeli odwiedzimy dom Pustelnika po zdjęciu klątwy z Aliny to gdy z niego wyjdziemy zaczepi nas Celina, o ile oczywiście jest noc.
A nie prościej odczarowac obie siostry za jednym zamachem?beciu said:Jeżeli odwiedzimy dom Pustelnika po zdjęciu klątwy z Aliny to gdy z niego wyjdziemy zaczepi nas Celina, o ile oczywiście jest noc.
Wejdź na samą górę budynku (na basztę czy jak to się nazywa)IzaS said:Pomóżcie , mam wszystkie kawałki lustra oprócz jednego tego spod młyna. Chodzę tam w zaznaczone miejsce na mapie (w dzień w nocy, o różnych godzinach) i nic żadnego błysku nic. Czy ktoś z was miał podobny problem. Fabuła mi się nie rozwija przez takiego babola. A może coś źle robię?![]()
Po specjalnie ułożonych deskach.Socchi said:Wejdź na samą górę budynku (na basztę czy jak to się nazywa)Socchi said:Pomóżcie , mam wszystkie kawałki lustra oprócz jednego tego spod młyna. Chodzę tam w zaznaczone miejsce na mapie (w dzień w nocy, o różnych godzinach) i nic żadnego błysku nic. Czy ktoś z was miał podobny problem. Fabuła mi się nie rozwija przez takiego babola. A może coś źle robię?![]()
też taki problem ale zrobiłem mam inny problem poszedłem do rybaka i powiedział(a raczej po hmmm-ował)że mam iść do pani jeziora ale jej tam nie ma. :dead:z góry dzięki za podpowiedźkapura said:ja mialem dokladnie to samo...to jest wlasnie problem, dla ktorego sensowna jest wg mnie istota bycia tego forum![]()
Byłem tam z miliard razy rybak dał mi łódkę przypłynołem a pani jeziora nie ma prubo wałem w noc-kicharano-nicpołudnie-nie mawieczór-nicpomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wallace said:Żeby dostać się do Pani Jeziora musisz "pożyczyć" łódkę od Króla Ryba i popłynąć na drugą wyspę, na której znajdziesz boginię![]()
A na pewno próbowałeś w dobrym miejscu? Na tym etapie fabuły, na którym się znajdujesz, Pani Jeziora zmieniła już lokum na pewną świątynię, gdzie wcześniej biłeś niejakiego Dagona.pozdrawiamKhaymacio1203 said:Byłem tam z miliard razy rybak dał mi łódkę przypłynołem a pani jeziora nie ma prubo wałem w noc-kicharano-nicpołudnie-nie mawieczór-nicpomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie z kolei Celina nie zaczepiła po odczarowaniu Aliny i ponownym pojawieniu się na polach (gram drugi raz)....musiałam się za nią uganiać po polach nocą. Gdy już jej dałam wianek, to niby wypowiedziała kwestię w stylu "o, wianek z nieśmiertelników. Włóż mi go na skronie, białowłosy", ale ani nie zniknęła efektywnie, ani się żaden filmik nie pokazał, a tylko odmaszerowała w jakimś kierunku. I sama nie wiem, czy w końcu udało mi się ją odczarowaćSzymonBbenek said:I jeszcze jedno... Prawdopodobnie z odczarowaniem Celiny jest jakiś bug. Kiedy rozmawiałem np. z Julianem, ten zachowuje się jakby Celina dalej była upiorem. :dead: Pozwolę sobie też zacytować Geralta: "Odczarowałem Alinę. Co do Celiny... Niestety nie udało mi się. Przykro mi robiłem co mogłem." ( Dobra, zgodzę się. Cytat może nie najlepszy, ale... W każdym razie o to chodziło. ) Tak więc nie mamy z tego jakichś większych korzyści... ( chyba; przypominam, że mogło się to stać wyłącznie mnie)
Głowa do góry, poradzisz sobie ;D Otwórz szerzej oczy, myśl pozytywnie a nogi same cię poniosą (o ile nie masz kamery na ramieniu) ;D ;D ;Ddzlek said:Witam!Ja też mam problem z tym zadaniem, ale w całkiem innym momencie. U mnie nie pokazuje się jedna z części lusta (przy młynie) potrzebnego do odczarowania Aliny. Wiecie może co można zrobić?
problem był poruszany już kilka razy... poczytaj cały ten tematdzlek said:Ja też mam problem z tym zadaniem, ale w całkiem innym momencie. U mnie nie pokazuje się jedna z części lusta (przy młynie) potrzebnego do odczarowania Aliny. Wiecie może co można zrobić?
Może jest na młyniedzlek said:Witam!Ja też mam problem z tym zadaniem, ale w całkiem innym momencie. U mnie nie pokazuje się jedna z części lusta (przy młynie) potrzebnego do odczarowania Aliny. Wiecie może co można zrobić?
Ale trzeba uważać, bo "krul gonu" nie jest łatwym przeciwnikiem.xunder102 said:zabij krula gonu[