i moja prośba zaznaczajcie spoilery za pomocą ionki w prawym górnym rogu ikonek z bb-codes.np.j3zus said:SPOILER PONIŻEJ[size=4pt]musisz ją zabić... spokojnie, to jej nie odegna[/size]
Przykład
i moja prośba zaznaczajcie spoilery za pomocą ionki w prawym górnym rogu ikonek z bb-codes.np.j3zus said:SPOILER PONIŻEJ[size=4pt]musisz ją zabić... spokojnie, to jej nie odegna[/size]
Może zainstaluj najnowszego patcha (poprawia trochę błędów), wczytaj jakiegoś wcześniejszego save'a, nie wiem jak to jest, bo Abigail ani razu nie zabiłem, ale spróbuj to co Ci napisałem, przeważnie pomagaVincentMeiss said:Witam. Jestem w IV akcie i nie mogę wykonać zadania "Na pełnym słońcu". W I akcie pozwoliłem spalić Abigail na stosie, więc musiałem wybrać opcję z samobójstwem Adama. Jednak, gdy ten zabija się, to pojawia się jego duch i nic się póżniej nie dzieje. Według poradnika powinien pojawić się duch Aliny, ale się nie pojawia! Zrobiłem jakiś błąd, czy to bug? Ten duch Aliny powinien się pojawić zaraz po samobójstwie Adama? Proszę o pomoc.
bylem i niczagorowix said:Z Jaskrem jesteście umówieni wieczorem (czytaj chwilę przed 18) PRZY MALINIAKU - pod takim wielkim suchym drzewem na pagórku.Ja zrobiłem tak:1. Polazłem na Pola, w pobliżu wspomnianego drzewa jest ognisko (czasami Adam tam przesiaduje).2. Pomedytowałem do 17:30.3. Biegusiem na pagórek, jak się odwróciłem w stronę wioski to widać było jak Imć Jaskier nadciąga.Ważne, żeby być tam przed 18, bo o ile dobrze pamiętam, po tej godzinie nieustraszony bard daję nogę do karczmy albo gdzieś indziej.
SzymonBbenek said:Jaskier przychodzi międzu 18 - 19, tak jak już zostało powiedziane. Najlepiej iść na Brzeg do ogniska przy jaskini elfów i medytować do wieczora ( po prostu klikasz odpowiednią ikonkę ). Kiedy się "obudzisz" idziesz na Pola przez to najbliższe przejście i Maliniak masz kawałeczek przed sobą.Zróbcie dokładnie TAK a napewno spotkacie na polach Jaskra !!!
To nie błąd, to jest zamierzone.w dodatku za każdym razem muszę walczyć z Alina zanim wezmę zwierciadło...