Ja to wszystko wiem, czytam resztę tematu ! Tylko żalę się, co mi się nie podoba, a co mi się podoba (wypisałem wcześniej).A jak sie nie da poprawić to trudno, dobrze jest, że chociaż tak jest.Beltusek said:Ojej i co tu zrobić ? Chyba Flash będzie musiał rzucić wszystko i przenieść góry, wypić Pacyfik i przynieść trochę pyłu z księżyca a zaraz potem dopracować Scabbard Mod ...Człowieku czytaj czasem więcej, niż otatni post w temacie - NIE DA SIĘ TEGO UNIKNĄĆ, GRA SIĘ ZACHOWUJE LOSOWO, CZASEM PRZENIKAJĄ TYLKO PRZY WKŁADANIU / WYJMOWANIU, CZASEM NAWET JAK MIECZ JEST SCHOWANY !Przepraszam za CL, ale to wypadkowa żalu i zażenowania.
Nie da się tego naprawić, ale poniższy sposób działaFlash said:Znane bugi:- W rzadkich sytuacjach, ta sama pochwa na miecz na tej samej postaci, raz leży dobrze na mieczu, innym razem jest źle umiejscowiona. Powód dlaczego tak się dzieje jest nieznany. To ta sama pochwa, ta sama postać, te same pliki i ustawienia ale gra w jakiś sposób potrafi to zepsuć.
Sam tak robię jak spotykam się z tym problemem, choć kolejność punktów można zmieniać.artek1000 said:Jak prześwituje to zdejmuję kurtkę i bronie, a potem wkładam w kolejności(bo inaczej znowu coś nie tak) :1.Srebrny2.Kurtka3.StalowyTrochę uciążliwe, ale działa![]()