Wasze pulpity

+
Elegansio tapetka z zestawu kilku zmieniających się tapet ukazujących moje ulubione serie anime :D

Attachments

• płulpid.jpg
    płulpid.jpg
    203.1 KB · Views: 87
Last edited:
Postawiłem nowy system na swoim laptopie na uczelnie, gdyż niestety wirusy zrobiły mały raban. Wklejam dopóki jest w miarę porządek. Z cyklu "Chicago by night".

View attachment 8492

Attachments

• pulpet.jpg
    pulpet.jpg
    173.2 KB · Views: 95
A ja wręcz przeciwnie :D. Porządek zrobię dopiero po sesji. Inaczej bym się nie połapał gdzie co mam i bym jej zapewne nie zdał :D.
View attachment 9091

Attachments

• pulpit.jpg
    pulpit.jpg
    247.2 KB · Views: 75

jiti

Forum veteran
Niezawalony pulpit, to nie pulpit. Po jaki kij pulpit, gdy jest pusty?

Odkąd mam win 8 też mam pusty pulpit bo wszelkie skróty i foldery trzyma się na tym śmiesznym panelu co się włącza przy uruchamianiu i jest tam gdzie kiedyś było menu start, bo jest wygodniej jak się człowiek przyzwyczai.

Odkąd mam win 8 też mam pusty pulpit bo wszelkie skróty i foldery trzyma się na tym śmiesznym panelu co się włącza przy uruchamianiu i jest tam gdzie kiedyś było menu start, bo jest wygodniej jak się człowiek przyzwyczai.
E tam, pulpit MUSI być zaśmiecony :p

Ale niektórzy tylko w bałaganie umieją się odnaleźć ;).

Ja osobiście wolę "czysty pulpit", ale czasem "muszę" go zaśmiecić. Jednak zawsze później (po kilku dniach) sprzątam.

Po jaki kij pulpit, gdy jest pusty?
Zeby dobrze było widac ładną tapetę ;P A programy mam w tym folderze w prawym górnym rogu.
na tym śmiesznym panelu
Kafelki też mam wysprzątane :)

View attachment 9120
Wolę sobie raz więcej kliknąć i wejść do tego folderu, a mieć czysto na pulpicie. Jak czasami gram w jakąś grę z Origina to jeszcze jego ikonkę sobie wyciągnę.

Attachments

• kafelki.jpg
    kafelki.jpg
    83.8 KB · Views: 91
Top Bottom