No Title
Błędy, których ostatnio doświadczyłem:
-puste okno wyboru przy użyciu brzasku
-szalejące, zbuggowane nekkery( 1 zagrana karta nekker, druga nekker wojownik, trzecia vran pomiędzy wcześniejszymi- vran je nekkera, kolejny nekker z decku wskakuje na lewo od vrana(błąd z pozycjonowaniem), ta sytuacja prowadzi do tego ze jeden vran może zjeść maksymalnie jednego nekkera, gdy zbuggowany nekker zostanie zjedzony przez ekimę teleportuje się przed nekkera wojownika/ 2 pola od swojej poprzedniej pozycji)- zależy od pozycji ekimy
-do błędu z nekkerami dochodzi błąd automatycznej przegranej - przeciwnik zabija nekkera który nieprawidłowo wleciał na stół, a właścicielowi nekkera wyskakuje napis przegrana i traci 100~ punktów (dzięki!)
-wskrzeszony przez klucznika eredin zostaje na następną rundę
-wiele automatycznych przegranych przez różniące się dane( znalazło przeciwnika, automatyczna przegrana z powodu różnicy danych -100 pkt.)
-czemu notorycznie wyszukuje mi przeciwników, za których pokonanie dostaję 0-6 punktów rankingowych? Mój bilans przy 4800 punktach: -100, +1, -97, +3, +7, -88, 0(wygrana), -30(remis)
-kejranem można 2 razy zjeść tego samego nekkera(kejran je nekkera, następnie je inną kartę, zjedzony nekker dostaje 1 punkt, zostaje ponownie zjedzony, następny nekker nie wyskakuje z talii)