Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Ważna informacja dotycząca daty premiery Cyberpunk 2077

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 5
  • 6
  • 7
  • 8
Next
First Prev 7 of 8

Go to page

Next Last
NavySky

NavySky

Forum regular
Jun 20, 2020
Szincza said:
Twoja, hehe, stara. :giveup:
Click to expand...

Mamo, nie zamiataj. Sincza pozamiatał. :beer:

• RED Point
Reactions: Szincza and HuntMocy
maniak6767

maniak6767

Forum regular
Jun 21, 2020
Deymos666 said:
Ale to jest znów inny problem. TO deweloper powiedział już dwa razy, kiedy będę mógł kupić i dał mi wspaniałomyślnie możliwość wydania moich pieniędzy zaocznie, a do tej pory tego nie zrobił. Niech poda termin z zapasem i wszystko jest ok.

Właśnie. Tylko o to chodzi. Powtórzę jeszcze raz: dotrzymywanie terminów jest lepsze i właściwsze niż niedotrzymywanie terminów. Zwłaszcza terminów narzuconych przez siebie. Nie warto przesadzać i wyzywać twórców od najgorszych, ale wydaje mi się, że w niepochwalaniu tego zjawiska nie ma nic szokującego.
Click to expand...
No właśnie, też bym sprowadził to do kwestii niedotrzymywania słowa. W niektórych branżach, możesz mieć nagrabione jak spóźnisz się jeden dzień z wykonaniem wcale niełatwych zleceń, nie mówiąc już o zwykłym ludzkim wstydzie.
Tutaj nie ma się co dziwić, że spora grupa fanów, ludzi, którzy kupili preordery (dla mnie to głupota, ale każdy niech robi ze swoimi pieniędzmi co mu się podoba), jest niezadwolona. Usprawiedliwianie się w stylu: poprawiamy produkt, to chyba działa wyłącznie w branży rozrywkowej...
Jeszcze kilka dni temu promowano konsolę XBOX w wersji Cyberpunk...Branża gier, to nie jest jedyna branża gdzie ma się styczność z nowoczesnymi technologiami i gdzie trzeba cały czas gonić postęp.

Wroobelek

Wroobelek

Mentor
Jun 21, 2020
W_Wallace said:
U nas chyba to nie przejdzie :p Chyba, że złożę wniosek o wydanie nowego dowodu osobistego i tam podam inną datę urodzin. Kto to sprawdzi? :p
Click to expand...
No cóż, będziesz musiał również dołączyć wniosek o zmianę numeru PESEL :D.

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
Jun 21, 2020
Wroobelek said:
No cóż, będziesz musiał również dołączyć wniosek o zmianę numeru PESEL :D.
Click to expand...

• RED Point
Reactions: Wroobelek
zi3lona

zi3lona

Moderator
Jun 21, 2020
W_Wallace said:
Ech i co narobiliście? Przez Was muszę przełożyć urodziny na listopad, bo CP miałem dostać w prezencie :p
Click to expand...
Kolekcjonerkę? :howdy:

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
Jun 21, 2020
zi3lona said:
Kolekcjonerkę? :howdy:
Click to expand...
No co Ty, żeby dostać kolekcjonerkę mamusia musiałaby zastawić którąś z sióstr w lombardzie :p Niestety obie już dzieciate, a jedna nawet zamężna, co znacząco obniża wartość towaru :p Stać mnie tylko na edycją podstawową z dodatkowym poradnikiem :p

• RED Point
Reactions: zi3lona
zi3lona

zi3lona

Moderator
Jun 21, 2020
No pacz, a ja zaszalałam.
I nawet przyznam po cichu, że mi bardziej pasuje termin listopadowy, bo może łatwiej będzie wyrwać kilka dni urlopu.

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
Jun 21, 2020
zi3lona said:
No pacz, a ja zaszalałam.
I nawet przyznam po cichu, że mi bardziej pasuje termin listopadowy, bo może łatwiej będzie wyrwać kilka dni urlopu.
Click to expand...
Zanotować:

Jak nie da się okraść Sylvina w drugiej kolejności jechać do Ciebie :p

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Jun 21, 2020
Wszyscy mają kolekcjonerki tylko nie ty. Pogódź się z tym.

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
Jun 21, 2020
HuntMocy said:
Wszyscy mają kolekcjonerki tylko nie ty. Pogódź się z tym.
Click to expand...
Za to ja mam kredyt hipoteczny :D

• RED Point
Reactions: zi3lona
zi3lona

zi3lona

Moderator
Jun 21, 2020
W_Wallace said:
Zanotować:

Click to expand...
Ooo, kochany, nie licz na to, że dam sobie podprowadzić kolekcjonerkę.
W dodatku wyczekiwaną od kwietnia.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Jun 21, 2020
zi3lona said:
Click to expand...
Mi akurat termin listopada najmniej pasuje, bo będzie niebezpiecznie blisko Black Friday, a wówczas - na ogół - mam urwanie głowy w pracy i o jakimkolwiek urlopie mogę zapomnieć...

Już przez RED'ów dwa razy rezerwowałem sobie wolne (w kwietniu i wrześniu) i później musiałem zmieniać plany :mad: .

Jedyny plus jest taki, iż do tego czasu (zapewne) wyjdą nowe karty od Nvidii oraz procesory od AMD. Więc może Cyberpunk zobaczę już na nowym sprzęcie.

Sylvin

Sylvin

Mentor
Jun 21, 2020
W_Wallace said:
Zanotować:

Click to expand...
Zanotować:
Przy spotkaniach z @W_Wallace nie brać kluczy od domu :p

I_w_a_N said:
Jedyny plus jest taki, iż do tego czasu (zapewne) wyjdą nowe karty od Nvidii oraz procesory od AMD. Więc może Cyberpunk zobaczę już na nowym sprzęcie.
Click to expand...
Też się wstrzymuję z wymianą części w komputerze. Inna opcja to zakup konsoli. Tu też rozdarcie, bo ta w wersji CP2077 świetnie pasowałaby przy EK, z drugiej strony to już wcześniej planowałem by zdecydować się na konsolę z nowej generacji.

Last edited: Jun 21, 2020
W_Wallace

W_Wallace

Mentor
Jun 21, 2020
Wymieniłem komputer z myślą o kwietniowej premierze ... niestety obawiam się, że jak gra wyjdzie w listopadzie, to mój sprzęt będzie nadawał się co najwyżej do tarcia ziemniaków :(

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Jun 21, 2020
W_Wallace said:
(...) jak gra wyjdzie w listopadzie, to mój sprzęt będzie nadawał się co najwyżej do tarcia ziemniaków :(
Click to expand...
Kupiłeś Mac Pro?

:p

• RED Point
W_Wallace

W_Wallace

Mentor
Jun 21, 2020
I_w_a_N said:
Kupiłeś Mac Pro?
Click to expand...
Prawie :p

87488263_2469046870092321_6317496360945844224_n.jpg

• RED Point
Wroobelek

Wroobelek

Mentor
Jun 22, 2020
Nie łam się, Walec, nie tylko Ty nie masz kolekcjonerki. Mi też budżet się nie dopina. Ba, ja w ogóle jeszcze nie mam preordera. Ale do listopada pewnie jakoś uciułam.

• RED Point
Reactions: W_Wallace
CesarzTemeri

CesarzTemeri

Forum veteran
Jun 22, 2020
Szaleńcy, ja będę kupował dopiero na premierę lub po. Nie widzę sensu wydawać tyle hajsu na kolekcjonerki. Sprzętu też nie wymieniam, Dziki gon ogrywałem na ziemniaku, dopiero później zmieniłem sprzęt. Liczę, że to co mam będzie na Cyberpuncka wystarczyło, najwyżej zagram na najniższych ustawieniach.

zi3lona

zi3lona

Moderator
Jun 22, 2020
geralt.z.rivi.20 said:
Szaleńcy, ja będę kupował dopiero na premierę lub po. Nie widzę sensu wydawać tyle hajsu na kolekcjonerki. (...).
Click to expand...
Ja co do zasady też nie, ale akurat na tej mi zależy. Wolałabym, co prawda, żeby była też w wersji bez figurki, bo nie mam gdzie ustrojstwa postawić, ale mówi się trudno.

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
Jun 22, 2020
zi3lona said:
(...)nie mam gdzie ustrojstwa postawić(...).
Click to expand...
U mnie zawsze znajdzie się miejsce :) Pokocham jak swoją :p

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 5
  • 6
  • 7
  • 8
Next
First Prev 7 of 8

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.