WAŻNY KOMUNIKAT

+
CDPR_Letter-for-Gamers_1920x1080_PL (1).jpg

Żarty sobie z ludzi robicie i tyle. Kłamstwa, przeprosiny, obietnice, roadmapy - i po co ? Żeby znowu ludziom pokazać środkowy palec.

Widzę, że sporej części osób w ogóle nie da się zadowolić. Redzi wypuszczają grę wcześniej, ale niedopracowaną - ej, powinni wypuścić później jakość najważniejsza. Redzi ogłaszają, że potrzebują więcej czasu na dopracowanie - ej, powinni trzymać się terminów i wypuścić w tym roku, pfff, żart, elo.

Faktycznie szkoda strzępić ryja, ale na komentarze, nie tylko tutaj, ale ogólnie na internecie. Może dajmy firmie po prostu w spokoju pracować, a ocenimy po wypuszczeniu wszystkich upgrade'ów.

Może dajmy firmie po prostu w spokoju pracować, a ocenimy po wypuszczeniu wszystkich upgrade'ów.
Założenie słuszne ale to przecież nie gracze podają terminy premier swoich dzieł (nextgenowych patchy). Po CP Redzi zaczęli dość mocno nadwyrężać zaufanie graczy i nie widać poprawy, organizacyjnie coś tam kuleje więc ja się tym komentarzom specjalnie nie dziwię mimo, że pewnie nawet nie ogram tych odświeżonych wersji, nie ciągnie mnie.

Robcie swoje - to nie szczepionka na covid zeby tak przezywac opoznienie. Mam nadzieje ze jednak DLC powstaje niejako oddzielnie i opoznienie next gen nie wplynie bardzo na niego.

Czy serio CDPR jest aż tak słaby, że nawet nie zna podstawowych zasad netetykiety / przekazu informacji?
Mam tu na myśli klikbajtowy, nic niemówiący tytuł, "przyspamowany" wielkimi literami.
Brawo. Ech.

Ocenę treści informacji pominę, bo mnie ona kompletnie nie interesuje.

Już Wam dosłownie nie uwierzę w żadne słowo. DLC do Cyberpunka to się chyba doczekamy w 2023, a i pewnie jeszcze ten nextgenowy patch też przełożycie ze dwa razy.

Szukałem reakcji 'haha' na post, aczkolwiek nie ma takiej - szkoda.

CDP Red wiedzieliście doskonale, że przesuniecie to na 2022.

Top Bottom