Weź udział w konkursie świątecznym RED Holidays 2024!

+
Jak Święta, to tradycje - tradycyjne jedzenie, ozdoby i... konkursy!

We wrześniu obchodziliśmy 20-lecie naszej społeczności. Spędziliśmy razem niezliczone godziny, omawiając zwiastuny, nowe informacje, zadania i nie tylko. W Night City można by nas nazwać gangiem. Na Kontynencie - szajką albo stowarzyszeniem.

Brakuje nam tylko jakiegoś znaku, logotypu. I to jest Waszym zadaniem: zaprojektować znak rozpoznawczy naszej społeczności i stworzyć opartą o niego ozdobę świąteczną. Następnie, zrobić zdjęcie stworzonego dzieła i je nam pokazać!

Zasady:
  • Konkurs zaczyna się dzisiaj i kończy 7 stycznia 2025 roku o godzinie 23:59.
  • Aby wziąć udział w konkursie należy przesłać zdjęcia w odpowiedzi w dedykowanym wątku na Forum (link) albo jako wiadomości w dedykowanych pokojach na naszych kanałach Discord.
  • Tylko pierwsze zgłoszenie zostanie wzięte pod uwagę.
  • Nagrodzimy 5 zwycięzców.
  • Pula nagród jest wspólna dla Forum i Discorda, więc nie ma znaczenia gdzie prześlecie zgłoszenie.
  • Zwycięzców ogłosimy do końca stycznia 2025 roku.
  • Pełny regulamin został załączony w głównym wątku (link).

Wesołych świąt!

Mam pytanie dotyczące problemu. Z tego co wiem w konkursie można zastosować dowolne zdjęcie NPC, można też i swoje V, ale pytanie jest takie czy V, po modach nie będzie odrzucona?

Vattier

CD PROJEKT RED
Mam pytanie dotyczące problemu. Z tego co wiem w konkursie można zastosować dowolne zdjęcie NPC, można też i swoje V, ale pytanie jest takie czy V, po modach nie będzie odrzucona?
W ogólności - nie zawieraliśmy w regulaminie takiego zakazu. Tak długo jak zmodowana zawartość nie łamie innego punktu regulaminu (np nie jest obraźliwa albo nie narusza praw autorskich), nie powinno być problemu :)

W ogólności - nie zawieraliśmy w regulaminie takiego zakazu. Tak długo jak zmodowana zawartość nie łamie innego punktu regulaminu (np nie jest obraźliwa albo nie narusza praw autorskich), nie powinno być problemu :)
Dziękuje za odpowiedź :)

Jeżeli ktoś pragnie zapoznać się ze zwycięskimi pracami to konkurs został rozstrzygnięty.

Jest wśród nich mój faworyt :)

Last edited:
Top Bottom