Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka - Community Project - wątek roboczy

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • …

Go to page

• 290
Next
First Prev 258 of 290

Go to page

Next Last
E

Eskadro

Forum veteran
#5,141
Jun 2, 2014
A, paski. Ja o nich zapomniałem, bo jak wspominałem nie przewiduję ich używać. Ale poszukam.

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,142
Jun 2, 2014
Co byście powiedzieli na ledwie widzialne, przezroczyste paski, zrobione z tamtego Uroborosa mającego się pojawić w pierwotnych wersjach interfejsu?

Rustine

Rustine

Mentor
#5,143
Jun 2, 2014
Coś wymyślę. ;)

• RED Point
Reactions: SMiki55
E

Eskadro

Forum veteran
#5,144
Jun 2, 2014
Ciekawe jak ten plik się nazywa. Przy okazji - czym przeglądacie DDS? Ja XnView, ale on nie ma niestety podglądu wszystkich plików.

AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
#5,145
Jun 2, 2014
Ja używam tego programu:

DXTBmp

Rustine

Rustine

Mentor
#5,146
Jun 2, 2014
Windows Texture Viewer jest najlżejszy i najszybszy. Przeciągasz plik i możesz przeglądnąć wszystkie w folderze za pomocą kółka myszki.

• RED Point
Reactions: Eskadro
SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,147
Jun 2, 2014
Ja korzystam z tego samego programiku, którym konwertuję (DDS Converter 2). Problem w tym, że przy każdej próbie otwarcia pliku z W2 wyłącza się bez żadnego komunikatu.

Rustine

Rustine

Mentor
#5,148
Jun 2, 2014
SMiki55 said:
Ja korzystam z tego samego programiku, którym konwertuję (DDS Converter 2). Problem w tym, że przy każdej próbie otwarcia pliku z W2 wyłącza się bez żadnego komunikatu.
Click to expand...
Ale wiesz, że trzeba je najpierw przekonwertować z formatu W2 do dds?

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,149
Jun 2, 2014
Rustine said:
Ale wiesz, że trzeba je najpierw przekonwertować z formatu W2 do dds?
Click to expand...
Chodziło mi właśnie o dds-y, które mi nadsyłaliście. Choćby Redańczyk z dwójki.

BTW, mam pewien pomysł na Redańczyka. Gdzieś tak w połowie czerwca zabiorę się za niego porządnie.

E

Eskadro

Forum veteran
#5,150
Jun 2, 2014
@Rustine, jak nasz patch?

Rustine

Rustine

Mentor
#5,151
Jun 2, 2014
To nie dorzucamy do niego tych pasków życia? A w ogóle to po co jest w dwóch językach, przecież to tylko podmiana wspólnych tekstur.

E

Eskadro

Forum veteran
#5,152
Jun 2, 2014
Oraz podmiana title. Gdyby nie to zrobiłbym jedną wersję. Co pasków - jak uważasz. To łatka typowo naprawiająca błędy. Brak pasków jest bugiem, ale akurat mającym pozytywne skutki :p

Rustine

Rustine

Mentor
#5,153
Jun 2, 2014
Mamy błąd w changelogu, ale nie wiem, czy jest sens zmieniać go dla jednej litery.
"Fixed an bugged icon in the interface" - powinno być "Fixed a bugged icon (...)".
Reszta jak najbardziej działa, wrzucam do tematów i na serwery.

• RED Point
Reactions: Eskadro and SMiki55
P

pelikan94

Senior user
#5,154
Jun 2, 2014
Zróbcie paski. Są naprawdę przydatne na wysokich poziomach trudności kiedy nie wiesz czy uda Ci się zarypać skurczybyka zanim on zarypie ciebie. Mi tam w każdym razie do nich tęskno :)

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,155
Jun 3, 2014
Zrobimy :)

ZUBER92

ZUBER92

Forum veteran
#5,156
Jun 3, 2014
Również jestem za paskami życia :)

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
#5,157
Jun 3, 2014
Dałoby się to zrobić w taki sposób żeby przy instalatorze można było zdecydować czy chce się paski? Chyba FCR takie coś miał przy opcji minimalistyczny interfejs, tyle że tam się wszystko wyłączało łącznie z nazwami postaci, przeciwników itd.

Osteotomb

Osteotomb

Senior user
#5,158
Jun 3, 2014
Ja również jestem za paskiem pokazującym życie wroga, na FCR jest bardzo potrzebny, zwłaszcza jak gra się na trudniejszych poziomach, gdzie wróg zadaje 1-2 ciosy i połowy życia nie ma.

O

olczykandre

Rookie
#5,159
Jun 3, 2014
ja gram na FCR na trudnym srodkowym i na poczatku bylo ciezko ( z upiorami szczegolnie) i brak paska na początku mnie denerwował ale po rozgrywce stwierdzam, że jest to ciekawa opcja wprowadzająca troche dramatyzmu i niepewności (cały czas musimy być czujni)
czasami grupowanie przedmiotów mi nie działało (miałem 3 buteleczki wody i 4 buteleczki wody i za cholere nie chciały się połączyć) ale może to taki jeden przypadek bo ogólnie było ok
brakuje mi jakiegos klawisza "zabierz wszystko" za kazdym razem trzeba klikac myszką a jakiś hot key przyspieszył by sprawę
warzenie mikstur - w 99% przypadków używałem innych surowców niż te które automatycznie są dobierane i musiałem ręcznie je wrzucać raz czy dwa jest to fajne ale jak chciałem zrobic 10 takich samych misktur było to nużące - moglibyście dodać jakąś opcj, żeby za jednym razem zrobić kilka takich samych mikstur albo, żeby wybierając tę samą recepturę brał składniki wybrane przed chwilą

to tak w skrócie, bardzo przyjemnie się grało na tym modzie :)

Wroobelek

Wroobelek

Mentor
#5,160
Jun 3, 2014
@miszczandre - zamiast wyciągać z trupa bądź pojemnika po jednym przedmiocie kliknij go przytrzymując ctrl. Cały stuff (jeśli się zmieści) powędruje do ekwipunku bez otwierania okna wymiany.

• RED Point
Reactions: olczykandre
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • …

Go to page

• 290
Next
First Prev 258 of 290

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.