Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka - Community Project - wątek roboczy

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • …

Go to page

• 290
Next
First Prev 260 of 290

Go to page

Next Last
P

pelikan94

Senior user
#5,181
Jun 6, 2014
Nie przejmujcie się "piratami", przecież i tak Wasze nicki są w opcjach i menu a być może mod dotrze do większej liczby użytkowników :)

• RED Point
Reactions: SMiki55
SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,182
Jun 6, 2014
Ejże. To było dobre.
Raelag2510 said:
Dobrze. Oto jedna z nich: Kilka się jeszcze tworzy. Jak skończę to napiszę. View attachment 1481
Click to expand...

P

pawel41lu

Senior user
#5,183
Jun 6, 2014
A tak w ogóle wrzucamy nowe logo redów do moda? :)
[video=youtube;oAaH2uq-pE4]https://www.youtube.com/watch?v=oAaH2uq-pE4&feature=youtu.be[/video]

E

Eskadro

Forum veteran
#5,184
Jun 6, 2014
Logo możemy, ale nie wzorujmy sie na wiedźminach z III. Mod ma łączyć 1 i 2, to jest jego nadrzędne zadanie.

Inna sprawa, że obecny strój Triss łatwiej by było przeportować niż dwójkowy. Ale poco mi Triss, skoro nareszcie będzie Yen.
:victory:

• RED Point
Reactions: Fifu
SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,185
Jun 7, 2014
Hmm, jak Waszmości będą miały wolny czas, to może uda się dać Trissiarze trójkowy strój? :)

E

Eskadro

Forum veteran
#5,186
Jun 7, 2014
Aha, jak ktoś mi przedstawi metodę usunięcia futerka. :D

• RED Point
Reactions: SMiki55
SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,187
Jun 7, 2014
Może dałoby się w 3ds maksie usunąć. Tylko trza znaleźć wersję kompatybilną z eksporterem. I przetestować, czy aby nie skrywa przykrych niespodzianek, wyłapujących znaki wpisywane na klawiaturze, przejmujących numery kont, psujących system...

P

pawel41lu

Senior user
#5,188
Jun 7, 2014
Tak, w maxie da się usunąć futerko i już to robiłem niestety nie mogę zapisać tego. Znów tak bardzo smutek z tego powodu :p

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,189
Jun 7, 2014
Och, gógl ciekawe rzeczy pokazuje po wpisaniu "wiedźmin powrót białego wilka". W internetach nic nie ginie.

• RED Point
Reactions: Eskadro
SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,190
Jun 7, 2014
Google krzywdzi. Kowal i dentysta RIP :'(

Swoją drogą, BANAN nadal nie daje znaku życia. Może skoro Benz został Redem, za jego pośrednictwem uda się skontaktować z Flashem?

E

Eskadro

Forum veteran
#5,191
Jun 7, 2014
Moim zdaniem każda droga słuszna by uzyskać odkupienie u priestów.

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,192
Jun 7, 2014
Z innej beczki. Jak nazywała się tekstura odpowiedzialna za głowę i hełm Redańczyka?

Błagam, nie mówcie tylko, że to ta sama, co od gwardzistów i najemników...

PATROL

PATROL

Moderator
#5,193
Jun 7, 2014
Ta sama zapewne.

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,194
Jun 7, 2014
Hmm... Radek i Patryk mieli ten sam model, tą samą teksturę zbroi, różnili się tylko twarzą. Udało się przypisać im zbroje bez grzebania w appearance. Może tu uda się przypisać twarze i hełmy, skoro różnią się teksturą tuniki.

A nazwa? :)

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,195
Jun 7, 2014
Pff, miałem dobrą wolę, Redańczyk à la dwójka byłby dzisiaj gotowy. Teraz już mi się nie chce :p

PATROL

PATROL

Moderator
#5,196
Jun 7, 2014
Różnią się teksturą tuniki, ale używają tej samej tekstury twarzy i hełmu. Radzio i Patryk używali różnych.

SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,197
Jun 7, 2014
P ATROL said:
Różnią się teksturą tuniki, ale używają tej samej tekstury twarzy i hełmu. Radzio i Patryk używali różnych.
Click to expand...
Hmm, sprawdziłem na wiki Djinni. Wydaję mi się, że tekstura jest inna - Redańczyk ma wąsy.

Last edited: Jun 7, 2014
SMiki55

SMiki55

Mentor
#5,198
Jun 7, 2014
Nawet nie wiedziałem, że do Texturen Moda powstał patch.

E: @Eskadro @P ATROL @Rustine @pawel41lu
Potrzebny sejw koło Redańczyków. Poplosię :)

Last edited: Jun 8, 2014
E

Eskadro

Forum veteran
#5,199
Jun 8, 2014
Napisz gdzie ich znajdę. Ja wiem tylko że gdzieś są, ale nie zwróciłem na nich specjalnej uwagi przez te ileśnaście podejść :D.

Osteotomb

Osteotomb

Senior user
#5,200
Jun 8, 2014
Bodajże początek V aktu rozmowa z Foltestem i Radowidem, zadanie Popioły Wyzimy

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • …

Go to page

• 290
Next
First Prev 260 of 290

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.