Wiedźmin 2 na EGA – wciąż można głosować

+
W2 przegrywa z BF3 w kategorii Best European Action Game i Best European Console Game. Zabawne, bo BF3 to de facto amerykańska gra - w tematyce, wymowie i finansach. Europejczycy ją tylko robili i to też nie w każdym calu. Ale już kompletną pomyłką było nominowanie Batmana w kategorii Best European Character Design. Byłyby niezłe jaja, gdy to Gacek wygrał.

No ale dość tego: trzeba mobilizować rezerwy!

To co, zakładamy wszyscy fake-konta? o_O Ze trzy na głowę od razu. XD

Oczywiście zagłosowałam tak dawno temu, jak większość tu obecnych. I trzymam wytrwale kciuki.

bassiunia said:
To co, zakładamy wszyscy fake-konta? o_O Ze trzy na głowę od razu. XD

Oczywiście zagłosowałam tak dawno temu, jak większość tu obecnych. I trzymam wytrwale kciuki.
Najwyraźniej tak, bo Batlefild na razie wygrywa ;)

Oczywiście jak większość tu zebranych oddałem już głos
(jakiś czas temu).
Wiedźmin 2 nieodwołalnie zasługuje na wszystkie tytuły w jakich jest nominowany

Co do ludzi głosujących na Wiedźmina 2 w kategorii action game... .............. .... . To jest to RPG czy gra akcji? Jeżeli Wiedźmin wygra ten tytuł to tak jakby dostać "plaskacza". No ale cóż tak to jest jeżeli zamiast użyć szarych komórek klika się we wszystko gdzie jest "The Witcher 2: Assassins of Kings". Swoją drogą ludzie odpowiedzialni za wstawienie wiedźmaka do tej kategorii nie grzeszą intelektem.

No tak. Bo przecież gra RPG nie może być jednocześnie ciekawa fabularnie i gameplayowo...

Zagłosowane ;p Kurde ten Bf3 ;/

BTW jeśli w kategorii "Europe's Most Wanted Game" znalazłby się Wiedźmin 3 to nie ma bata - był by pierwszy

Głos oddany :D Wiedźmin musi wygrać. @szkarlatny90 pewnie właśnie dlatego się nie znalazł ;p bali się, że Wiedźmin zgarnie wszystko, nawet tajemnicza 3. To skandal, że Battlefield 3 prowadzi w Best European Action Game! Wiedźminomani do boju!

asag

Forum regular
Głos oddany. Co do Battlefield'a 3 to jestem zaskoczony nominacjami gry na wskroś amerykańskiej jak i prowadzeniem Ubisoftu w kategorii Best European Publisher. Best European DRM miałoby więcej sensu, ale to tylko moja prywatna opinia.

Wiesiek przegrywa głównie z BF3, zróbcie coś z tym :p A także głosujcie na Alexeya Pajitnova, czymże jest Notch który praktycznie skopiował i rozbudował pomysł na grę, w porównaniu do twórcy Tetrisa. Ja już swojego głosy oddałem :)

Revendell said:
Wiesiek przegrywa głównie z BF3, zróbcie coś z tym :p A także głosujcie na Alexeya Pajitnova, czymże jest Notch który praktycznie skopiował i rozbudował pomysł na grę, w porównaniu do twórcy Tetrisa. Ja już swojego głosy oddałem :)
Ale co ? Każdy musiałby założyć po 3 konta ;) i głosować na wiedzmina2 choć dobry pomysł

Trzeba głosować!
Wiedźmin wygrywa z minecraftem, ale minecraft go dogania.
Trochę by było głupio, gdyby Wiedźmin wygrał z Battlefield w kategorii Najlepsza gra europejska, a przegrałby w kategoriach Najlepsza europejska gra akcji i Najlepsza europejska gra konsolowa. To byłoby troszkę dziwne.
Paterotryczny obowiązek wypełniony.

Głosy na Wiedźmaka oddane. Full patriotyzm :)
Ten Minecraft trochę tam przeszkadza w wynikach, no i Battlefield 3, myślę jednak iż powodem takiego obrotu spraw jest fakt, że głosujący na tamte odpałki zwyczajnie w Wiedźmina nie grali.

Wyłączyli podgląd wyników, tak więc, proszę państwa, trzeba zakasać rękawy, i zmobilizować Ochotnicze Rezerwy Milicji Obywatelskiej. Nic jeszcze nie jest przesądzone.

PS Zdyskwalifikowano Dead Island, bo gra trafiła na indeks gier zakazanych w Niemczech... >:[ Po prostu słów brakuje...

Vojtasass said:
Wyłączyli podgląd wyników, tak więc, proszę państwa, trzeba zakasać rękawy, i zmobilizować Ochotnicze Rezerwy Milicji Obywatelskiej. Nic jeszcze nie jest przesądzone.

Czuję, że mój forumowy obowiązek został właśnie spełniony - Wiesiek otrzymał kolejne cztery głosy (razem już pięć). Jak będzie trzeba to w weekend zmobilizuje resztę moich kont e-mail (albo założę tak zwane okazjonalne).

Vojtasass said:
PS Zdyskwalifikowano Dead Island, bo gra trafiła na indeks gier zakazanych w Niemczech... >:[ Po prostu słów brakuje...

Ech... Niemcy, cóż więcej dodać?

Top Bottom