Wiedźmin 2 na Mac'a - Kilka pytań początkującego
Witam, jestem nowy na tym forum
/> Dlatego proszę o wyrozumiałość w kwestii niektórych pytań. Otoż mam pewien problem z którym nawet na infolinii Apple sobie nie poradzili, a mianowicie Wiedźmin 2 to chyba najbardziej wymagająca gra na Mac'a jaką znam i tu pojawia się problem, otóż mam iMac'a z 2012 r z kartą graficzną 512MB 640 od Nividii - oficjalnie ta karta nie jest wspierana przez ową grę, ale… - na innych forach ludzie móiwli, że w opisie są trochę naciągnietę te wymagania i u mnie powinna gra odpalić na jakiś przyzwoitych obrotach. Tutaj pojawia się pierwsze pytanie - czy gra u mnie odpali ? Drugie pytanie - trochę pogrzebałem na tym forum i słyszałem głosy, że nie powinno się Wiedźmina kupować w Mac App Store tylko na Steam - Moje pytanie brzmi dlaczego? Czy są jakieś dodatkowe korzyści? Trzecie pytanie to może trochę banalne i mnie za nie szybko skrytykujecie - ale po prostu nie wiem - a mianowicie co trzeba zrobić na Mac'u(albo skąd pobrać grę) aby mieć język (albo napisy) polski? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi !
Pozdrawiam
PS Przeszukałem te forum i nie znalazłem takiego tematu, natomiast jeśli już się pojawił to bardzo proszę o podanie do niego link'a i zamknięcie owego.
Witam, jestem nowy na tym forum
Pozdrawiam
PS Przeszukałem te forum i nie znalazłem takiego tematu, natomiast jeśli już się pojawił to bardzo proszę o podanie do niego link'a i zamknięcie owego.