Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2 (PC)
WIEDŹMIN 2 (XBOX)
WIEDŹMIN 3 (PC)
WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION)
WIEDŹMIN 3 (XBOX)
WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
Menu

Register

Wiedźmin 2 na X360 - pytania techniczne, temat ogólny

+
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
First Prev 3 of 3

Go to page

B

borias

Forum veteran
Aug 26, 2013
W wersji na Xklocka okno dropu takie jest - widzisz tylko ikonki, a nie wiesz ile czego. I trzeba podnieść wszystko z danej skrzynki/niemilca, nie można sobie wybrać. I tak jak pisałeś - podniesiesz, to ci wyświetli co i ile.

M

mleczu1

Rookie
Aug 26, 2013
Ok, ja nawet ikonek nie widze. Nie mam tego okna, które pokazuje mi co sie znajduje w danej skrzynce/trupie. Dopiero jak wcisne "A" to dowiaduje sie co podniosłem i to mnie wkurza. Ale dzięki za odp :)

M

mleczu1

Rookie
Aug 26, 2013
Mianowicie nie mam tego okienka, które zaznaczylem na czerwono (patrz załącznik).

B

borias

Forum veteran
Aug 26, 2013
Instalowałeś grę na twardym? Czy masz Xklocka bez dysku? U mnie nawet po zainstalowaniu czasem potrafi zakręcić płytą i niektóre elementy pojawiają się po chwili.

M

mleczu1

Rookie
Aug 26, 2013
No tak. gra jest na twardym

D

d4widtg

Rookie
Jan 17, 2014
Witam
Od pewnego momentu zastanawiam się nad kupnem xbox'a 360.
Chcę wydać jak najmniej pieniędzy i tu pytanie.
X360 chcę kupić dla exclusive'ów oraz Wieśka 2(Wiem ,że na PC wszystko lepsze ale jestem sentymentalnym kolekcjonerem)
I czy Wiedzmin bedzie mogł się zainstalować na pendrive bez żadnych problemów czy muszę kupować wersję 250GB ?

Jeśli pomyliłem działy to przepraszam, jestem tu nowy.

Scaliłam. Przed założeniem nowego tematu proszę:

-użyć wyszukiwarki
-przeszukać forum ręcznie
-zapoznać się z zasadami panującymi na forum

Pomocne mogą być:
-zapoznanie się z Regulaminem
-lektura Samouczka
-w przypadku tego działu - lektura zasad korzystania z działu pomocy

zi3lona

J

Janoz_94

Forum veteran
Jan 17, 2014
Nie wiem, może nie znam się na konsolach ale śmierdzi mi tu chęcią spiracenia gry, bo jakoś nie widzę opcji, że kupujesz konsole i nie możesz grać w gry, bo nie ma dysku? :eek:/>/> Jeśli tak jest to przepraszam za oskarżenia.

Edit. Ano i zły dział.

@Down Czyli jest wersja bez dysku na której teoretycznie nie da się grać? :eek:

D

d4widtg

Rookie
Jan 17, 2014
Nie popieram piractwa ,a dysku dużego nie kupuję ponieważ, mam już PS3 oraz PS4 na gry i na nich systematycznie gram a x360 jest do paru exclusive'ów i W2

Wroobelek

Wroobelek

Mentor
Jan 17, 2014
NapoleonPL said:
[...]
@Down Czyli jest wersja bez dysku na której teoretycznie nie da się grać? :eek:
Click to expand...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Xbox_360#Wersje_sprz.C4.99towe
Były wersje z dyskami, lub bez.

T

thepyzaty

Rookie
Jan 24, 2014
Mam pytanie. Czy jest możliwość zimportowania save'a z W1 PC do W2 na Xbox? Proszę o odpowiedź.

szypek26

szypek26

Ex-moderator
Jan 24, 2014
Nie ma.

A

ardianowys

Rookie
Mar 2, 2015
W trakcie zadania Róża Pamięci gra staje xbox360

Witam, w trakcie zadania Róża Pamięci, a konkretnie po zerwaniu róży i walce z bandytami, gra tak jakby miała przejść do dialogu i zatrzymuje się na czarnym ekranie. Robiłem z 5 podejść i za każdym razem to samo. jakieś rady?

szypek26

szypek26

Ex-moderator
Mar 2, 2015
ardianowys said:
Witam, w trakcie zadania Róża Pamięci, a konkretnie po zerwaniu róży i walce z bandytami, gra tak jakby miała przejść do dialogu i zatrzymuje się na czarnym ekranie. Robiłem z 5 podejść i za każdym razem to samo. jakieś rady?
Click to expand...
Sugeruję napisać do oficjalnego wsparcia technicznego - http://pl.cdprojektred.com/support/

A

ardianowys

Rookie
Mar 4, 2015
Znalazłem rozwiązanie, usunąłem grę z dysku i gram z płyty i działa dalej :eek: tego się nie spodziewałem :)

Last edited: Mar 4, 2015
szypek26

szypek26

Ex-moderator
May 17, 2015
Od dziś (17.05.2015) w działach wsparcia technicznego obowiązuje nowa polityka. Prosimy zapoznać się z nią oraz stosować się do niej.
Ten temat zostaje zamknięty. Jeśli byłaby potrzeba kontynuowania jakiegoś wątku, wznowienia jakiejś sprawy, prosimy o kontakt z moderatorem.

LINK DO NOWEJ POLITYKI: http://forums.cdprojektred.com/threads/36259-Regulamin-działów-technicznych-obowiązuje-od-17-05-2015
JAK SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z MODERATOREM: http://forums.cdprojektred.com/threads/36259-Regulamin-działów-technicznych-obowiązuje-od-17-05-2015?p=1664477&viewfull=1#post1664477

Prev
  • 1
  • 2
  • 3
First Prev 3 of 3

Go to page

Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.