Wiedźmin 2 nominowany do gry roku przez G4TV

+
"If Witcher 2 wins this, I am going to throat punch a small child."

Ekhem. :/ Nieszczególnie śmieszne.

Ostry2908 said:
bo dzis może z 700 razy zaglosowalem i wskoczylo tylko 5 % ,a i tak jesteśmy na przegranej pozycji więc można spróbowac :p/>/>:p/>

I to Jego trzeba było zaprosić na spotkanie. To przecież fanatyk - nie śpi, nie je - głosuje />

ser-ek said:
Ty serio mówisz??

Przyjmując, że jedno głosowanie zajmuje Ci 30 sekund, to daje 350min, więc prawie 6h. Więc nie przesadzaj :p/>/>
no mogłem przegiąć tak o około 10% bo stracilem rachubę:D ale jedno glosowanie zajmuje mi z usunieciem ciastka okolo 12 sekund

ser-ek said:
I to Jego trzeba było zaprosić na spotkanie. To przecież fanatyk - nie śpi, nie je - głosuje />/>/>

nie, fanatykiem nie jestem , śpię i jem :p/> a ,że studiuje to mam duzo czasu ( przecież nie bede sie uczył) i jest o co walczyć bo nie często polskie produkcje są dobre i maja szanse zdobyć tyle nagród.
A co do wielokrotnego głosowania... to jest wojna , a na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone :D/:D hehe

Kolega Ostry2908 pracuje w pocie czoła na nominację do grona szczęśliwców przy następnym evencie. Tak trzymać!

Nieźle, pamietam bylo juz sporo takich deathmeczy - iii.... zdecydowanie mnie to nudzi, ale głos oddałem :p.

Wczoraj wpis na twitterze i od razu wszyscy się rzucili.
A dzisiaj od rana nadrabiamy straty (było 19%, jest 31!). Jeszcze 20% i przegonimy Borderlandsów tam gdzie ich miejsce

Więc Ctrl+Shift+Del w chrome i jedziemy z nimi

koszyk1998 said:
Dobra tylko co zaznaczyć? :D/>/>/>/> Nie znam się na tych wszystkich ciasteczkach i żebym przypadkiem za dużo nie usunął. :p/>/>/>/>
Wystarczy to: "Usuń pliki cookie oraz inne dane witryn i wtyczek". Tylko trzeba odświeżyć stronę do głosowania oczywiście :p

Oszukane zwycięstwo, to żadne zwycięstwo. Nie ma się co spinać takie DM, to nie konkursy na najlepszą grę, tylko na największe komjunity. :]

Narsereg said:
Oszukane zwycięstwo, to żadne zwycięstwo. Nie ma się co spinać takie DM, to nie konkursy na najlepszą grę, tylko na największe komjunity. :]

Nie dorobisz sie w życiu z takim podejściem , świat wymaga od Ciebie kombinowania...

Narsereg said:
Konkurs jak konkurs, zawsze lepiej wygrać niż przegrać i pokazać światu, jaką wartość ma Wiedźmin i nasze community. W ogóle to jest jakiś regulamin tego i info, że można głosować tylko raz? Zresztą jak każdy tak może, to czemu tego nie robić Tak to inni by "oszukiwali", a my przez to byśmy się skompromitowali troszkę, chociaż i tak daleko zaszliśmy :D

Myślę, że kombinowanie w takim ujęciu jest nieładne.

To może zgodnie z życzeniem MM poprzestańcie na uczciwych głosach - a w każdym razie nie zachęcajcie do cheatowania, no come on, grajmy czysto i kij w oko temu, kto tak nie robi. Moralnie wygramy my ;)

Edit: jw - chcesz pokazać światu, ile warte jest nasze community oszukiwaniem? Hm...

Top Bottom