Wiedźmin 2 nominowany w 9 kategoriach na European Games Award

+
U mnie wyskakuje błąd podczas wysyłania wiadomości z potwierdzeniem i nic nie dostaję. Chyba coś im się posypało z tą rejestracją :(

norolim1 said:
Chyba coś im się posypało z tą rejestracją :(

Cała społeczność Wiedźminowa zaczęła się teraz rejestrować to im serwery nie wytrzymały ...

A tak na poważnie to spróbuj później, albo upewnij się że problem nie leży po twojej stronie (połączenie z netem, przeglądarka, itp.).

Problem był po stronie ich serwerów. Ale już go rozwiązali. Głosowanie zakończone. Głosowałem wszędzie na Call of Duty. O to chodziło, nie?

Jak dla mnie Wiedźmin zasłużył na te kategorie (oczywiście w porównaniu z europejską konkurencją, na świecie mogłaby tu pozycja kuleć):

• Best European Art Direction
  • Best European Character Design
  • Best European Community
  • Best European Special Edition

Swoją drogą beka, że nie ma CDRP do nominacja odnośnie najlepszego studia jak już wystawiają tego wiedźmina do innych kategorii hah.

A swoją droga wiedzieliście, że w niedzielę na TVNie ma zostać wyemitowany reportaż o historii CDRu i Wiedźmina? (TVN Uwaga)
http://uwaga.tvn.pl/59198,news,,sukces_gry_wiedzmin,reportaz.html

kuzyn123 said:
Jak dla mnie Wiedźmin zasłużył na te kategorie (oczywiście w porównaniu z europejską konkurencją, na świecie mogłaby tu pozycja kuleć):

• Best European Art Direction
  • Best European Character Design
  • Best European Community
  • Best European Special Edition

Swoją drogą beka, że nie ma CDRP do nominacja odnośnie najlepszego studia jak już wystawiają tego wiedźmina do innych kategorii hah.
czemu kuleć mi sie nie wydaje przebił by wszystko

drugi post:

kuzyn123 said:
A swoją droga wiedzieliście, że w niedzielę na TVNie ma zostać wyemitowany reportaż o historii CDRu i Wiedźmina? (TVN Uwaga)
http://uwaga.tvn.pl/59198,news,,sukces_gry_wiedzmin,reportaz.html
hehe niezłe txi za info

proszę używać opcji "edytuj" (a w tym wypadku - "cytuj wiele")
jeśli nie wiesz, jak to zrobić, przeczytaj samouczek
szypek

magister58 said:
czemu kuleć mi sie nie wydaje przebił by wszystko

Nie, nie przebiłby wszystkiego. Jakby to było głosowanie ogólnoświatowe to w starciu RPGów zapewne wygrywałby Skyrim/Diablo 3/Mass Effect 3 może nawet Max Payne 3. Nie koniecznie z tego względu, że są lepsze ale są najwcześniej wydane, premiera wiedźmina 2 to jednak maj 2011 a nie końcówka tego roku czy 2012.

Coś mam problem z głosowaniem. Jestem zalogowany, klikam na obrazek, potem na vote i wyskakuje mi komunikat:
"Please select an entry of this category and the click on 'Vote'."
Wie ktoś może, jak to rozwiązać ?

To na razie wyniki częściowe. Głosowanie nadal trwa. I potrwa do 13 sierpnia więc jeszcze dużo może się zmienić. Ale z tego co widzę na nagrodę za najlepsze community zasługujemy:) (choć paradoksalnie w tej kategorii konkurent depcze nam po piętach)

Heheh, chyba nie damy się wyprzedzić pikselofilom Minecrafta? Idziemy niemal łeb w łeb!

Bo pewnie biorą pod uwagą międzynarodową część community. A jak przyszliby do naszej polskiej, przywitalibyśmy ich wódką i ogórkiem i po sprawie.

Top Bottom