AndersonSilva said:Jedne z pierwszych słów reporterki: "Chodzi o to, żeby zabijać?" -.-
Kereth said:To i tak był lepszy reportaż niż ten od miłych panów z TVP Kraków na temat Digital Dragons.![]()
kuzyn123 said:No jeśli Minecraft wygra w community to będzie to niestety niesprawiedliwe. Tysiące przedszkolaków oglądających tylko lets playe na YT to jest dobra społeczność??
Wielkie dzięki za reportaż!Michax said:
Mojang stworzył "Cobalta", a oprócz "Minecrafta" i "Cobalta" stworzył/tworzy jeszcze "Scrolls" (ale tytuł chyba się zmienni, bo Bethesda ma prawa zastrzeżone do frazy: "Scrolls"kuzyn123 said:...Mojang to zbitka przypadkowych programistów, którzy wydali tylko jedną grę (cobalt chyba nie ich), ...
Michax said:http://uwaga.tvn.pl/59212,wideo,355982,gra_wiedzmin_ii_8211_pasja_tworzenia,gra_wiedzmin_ii_8211_pasja_tworzenia,reportaz.html
Alcatraz1024 said:Mojang stworzył "Cobalta", a oprócz "Minecrafta" i "Cobalta" stworzył/tworzy jeszcze "Scrolls" (ale tytuł chyba się zmienni, bo Bethesda ma prawa zastrzeżone do frazy: "Scrolls") oraz "Catacomb Snatch"![]()
![]()
A co do udźwiękowienia, to bardzo podobała mi się muzyka oraz dźwięki z Botaniculy.
kuzyn123 said:Cobalt jest tworzone przez Oxeye Game Studio. "Scrolls" zostaje jako to bo na razie wygrali sprawde w sądzie.
Cobalt jest robione we współpracy Oxeye Game Studia i Mojang'u.A game by Oxeye Game Studio in collaboration with Mojang and music by Anosou.