Wiedzmin 2 - Problem z rozgrywką

+
Status
Not open for further replies.
Wiedzmin 2 - Problem z rozgrywką

Witam. Niedawno postanowiłem ponownie przejść grę, jednak pojawił się problem. Otóż doszedlem do pierwszego aktu a teraz gra uniemozliwia mi przejscie dalszej części fabuły ponieważ nie moge z ŻADNYM npc porozmawiac.
Reinstal nie pomógł.. proszę pomóżcie niewiem co zrobic :troll: :troll:

A gdzie tych kupców szukasz? Bo tylko jeden jest właściwy. Taki w okularach, przy porcie, jak są te składy po lewej i prawej. :)

Tak byłem aktualnie mam omówic kwestie ceny z kupcami
Kilka spraw:
Po pierwsze, czemu nie powiedziałeś o tym na samym początku? - Przecież żaden z nas nie jest jasnowidzem.
Po drugie, dlaczego piszesz dwa posty, zamiast używać opcji "edytuj"? - Nie rób tak więcej.
Po trzecie, owszem, niektórzy kupcy nie chcą z tobą rozmawiać, patrz film ok. dziewiątej minuty http://www.youtube.com/watch?v=THeHux-c2Y0), ale ostatecznie któryś z nich zawsze okazuje się tym właściwym (znowu: patrz filmik). Zaznacz odpowiedniego questa w dzienniku, to ci nawet na mapie pokaże, który konkretnie jest to kupiec.

A gdzie tych kupców szukasz? Bo tylko jeden jest właściwy. Taki w okularach, przy porcie, jak są te składy po lewej i prawej. :)
Nie chodzi tylko o kupców, z nikim nie mogę gadać!! Zręsztą gadam z kupcami w porcie tam mam zaznaczone na minimapie.. juz kiedys przeszszedłem grę wiec wiem który to kupiec :D

Last edited:
Nie chodzi tylko o kupców, z nikim nie mogę gadać!! Zręsztą gadam z kupcami w porcie tam mam zaznaczone.. juz kiedys przeszszedłem grę wiec wiem który to kupiec :D

Namieszałeś Waść niewąsko... :D
Najlepiej wrzuć sejwa, się obluka, co i jak. :D

Pisze z innego kompa.. jutro wrzuce sejwa,, ale raczej nie sądze ze to wina sejwa

Nie chodzi o to, że to wina sejwa. Gdybać sobie możemy długo, a jak zapodasz zapis to można będzie stwierdzić ewidentnie, o co lotto. :D

Zatem do jutra. :D

Kilka spraw:
Po pierwsze, czemu nie powiedziałeś o tym na samym początku? - Przecież żaden z nas nie jest jasnowidzem.
Po drugie, dlaczego piszesz dwa posty, zamiast używać opcji "edytuj"? - Nie rób tak więcej.
Po trzecie, owszem, niektórzy kupcy nie chcą z tobą rozmawiać, patrz film ok. dziewiątej minuty http://www.youtube.com/watch?v=THeHux-c2Y0), ale ostatecznie któryś z nich zawsze okazuje się tym właściwym (znowu: patrz filmik). Zaznacz odpowiedniego questa w dzienniku, to ci nawet na mapie pokaże, który konkretnie jest to kupiec.

Ja nie mogę rozmawiac z żadną postacią nie mam opcji rozmawiaj... zato moge wchodzic w interakcje z objektami (skrzynki itp)

Attachments

• probem.jpg
    probem.jpg
    12.2 KB · Views: 53
Na stronie wsparcia technicznego jest porada dot. tego problemu. Sugeruję się tam udać.

Jeśli w przyszłości faktycznie okaże się, że twój problem jest związany bardziej z technikaliami niż fabułą, przeniosę cały temat do podforum wsparcia technicznego - to tak w kwestii informacyjnej, żebyś się nie zdziwił.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom