Hostile said:
Hostile said:
Hostile said:
o teleportach slyszeliscie obywatelu?
W "Wiedźminlandi" teleporty są bardzo rzadkie i dość niebezpieczne. Po za tym Geralt ich nie lubi. ^^
za to konie sa lepsze.....po przejazdzkach w two worlds nie wydaaje mi sie...
Postanowiłem dorzucić swoje "trzy grosze" w tej sprawie...

To prawda, jazda konno w Two Worlds jest tragiczna, nie podobają mi się także konie w Oblivionie, Hand of God czy choćby w Assassin's Creed. Więc jeśli ten element miałby pojawić się w Wiedźminie 2, to twórcy powinni wzorować się na innej grze, a mianowicie Mount&Blade. Moim zdaniem rozwiązano w niej kwestię zarówno jazdy konno, jak i prowadzenia walki z siodła, w sposób najlepszy ze wszystkich gier. Tam jazda konno jest prawdziwą przyjemnością... (

). Koń nie jest niepotrzebnym utrudnieniem, a daje olbrzymią przewagę w bitwach... Tylko taką jazdę widziałbym w Wiedźminie.

Kto nie wierzy, niech sprawdzi, to link do najnowszej wersji:http://files.filefront.com/mountandblade+0952+setupexe/;10258681;/fileinfo.htmlTo beta pełnej wersji, zajmuje 150 MB, ale można grać tylko do szóstego poziomu postaci. By grać dalej, trzeba kupić licencję...BTW: Mount&Blade to
najlepsza gra traktująca o średniowiecznych bitwach, w dodatku wychodzi do niej masa modów...