A jakim stażem możesz się Ty pochwalić że zapytam denerwując Undomiel:* ?BiayWilk123 said:Zachowujecie się jak dzieci w wieku 10 lat (choć może tyle macie ???) W Wiedźminie 2 bardzo fajnie by było wyjaśnić kim był "tajemniczy zabujca" i zrobić kontynuacje.....że tak powiem gram w gre jako kontynuacje wiedźmińskiej sagi. Odwaliliście kawał dobrej roboty, REDzi![]()
zabójcaCóż mam nadzieję na poznanie reszty szkół wiedźmińskich. Najważniejsze jest dla mnie to by pojawiła się postać Yennefer - ktoś musi dać popalić triss. Cóż co do wymagań mam nadzieję, że nie będą ogromne bo choć teraz gra chodzi mi płynnie na najwyższych detalach to martwię się co będzie za kilka lat.zabujca"
mi ten pomysl sie bardzo podoba 8)BiayWilk123 said:Zachowujecie się jak dzieci w wieku 10 lat (choć może tyle macie ???) W Wiedźminie 2 bardzo fajnie by było wyjaśnić kim był "tajemniczy zabujca" i zrobić kontynuacje.....że tak powiem gram w gre jako kontynuacje wiedźmińskiej sagi.
Zabujca...A ten Wiedźmin kontynuacją nie jest?Jarsson007 said:mi ten pomysl sie bardzo podoba 8)Jarsson007 said:Zachowujecie się jak dzieci w wieku 10 lat (choć może tyle macie ???) W Wiedźminie 2 bardzo fajnie by było wyjaśnić kim był "tajemniczy zabujca" i zrobić kontynuacje.....że tak powiem gram w gre jako kontynuacje wiedźmińskiej sagi.
No bez przesady. Podróż w czasie to już byłaby lekka przesada.Jarsson007 said:może zapobiec temu
Ja to widzę raczej w taki sposób, ze jeśli była by kontynuacja wątku wielkiego mistrza, to jednak na zasadach śledzenia nieuchronnego losu De Aldersberga, tak by po zakończeniu całej historii z nim związanej - każdy by wracał do pierwszej części, którą zdążył już trochę zapomnieć. Stworzenie takiego koła dało by super efekt fabularny. Być może, dopiero jako całość dawała by ta gra dodatkowy wymiar, czy też przesłanie, choć to może było by zbyt złożone... Ciężko stwierdzić. Być może, tak jak było mówione przy końcówce gry, w dialogu z Jaskrem - ta historia jest już zakończona.Jarsson007 said:można by jeszcze pomyśleć nad tym jak to się stało że Alvin (najprawdopodobniej) został Wielkim Mistrzemmoże zapobiec temujakoś trzeba próbować z tą fabułą 8)
Mi się wydaje, że nie ma sensu ciągnąć dalej tej samej historii. Jeszcze się nam z Wiedźmina telenowela zrobiSylvin said:Ja to widzę raczej w taki sposób, ze jeśli była by kontynuacja wątku wielkiego mistrza, to jednak na zasadach śledzenia nieuchronnego losu De Aldersberga, tak by po zakończeniu całej historii z nim związanej - każdy by wracał do pierwszej części, którą zdążył już trochę zapomnieć. Stworzenie takiego koła dało by super efekt fabularny. Być może, dopiero jako całość dawała by ta gra dodatkowy wymiar, czy też przesłanie, choć to może było by zbyt złożone... Ciężko stwierdzić. Być może, tak jak było mówione przy końcówce gry, w dialogu z Jaskrem - ta historia jest już zakończona.Sylvin said:można by jeszcze pomyśleć nad tym jak to się stało że Alvin (najprawdopodobniej) został Wielkim Mistrzemmoże zapobiec temujakoś trzeba próbować z tą fabułą 8)