Wiedźmin 2: Zabójcy Królów (PC) - Łatka 3.3 już dostępna!

+
Popraw błąd w opisie MM360, napisałeś, że
"Od dziś zmianami pod postacią łatki 3.3, cieszyć się mogą właściciele wszystkich wydań naszej gry"
, ale nie uwzględniłeś wersji na x360, czyli nie wszystkich wydań...

@Fighter55555 - a ja chcę w następnym patchu poprawki sprawiającej, by nie trzeba było instalować gry. Bo mi się nie chce. Ma działać od razu po dokonaniu przelewu. Bez instalacji i bez ściągania z GoG-a. Najlepiej również bez systemu operacyjnego. I bez włączania komputera.
Mamusia ci jeszcze kanapeczki na śniadanko robi? Wielu bywalców tego forum miało dużo większe problemy z uruchomieniem gry, lecz dzięki własnej cierpliwości i dociekliwości udało im się pokonać wszelkie przeciwności losu i mimo wszystko potrafią teraz cieszyć się grą. Ty natomiast zachowujesz się jak stara panna, której brakuje witaminy H. Może któryś z REDów ma przyjechać do ciebie, by zrobić ci porządek w komputerze i właściwie skonfigurować system pod Wiedźmina? Dorośnij, chłopie i przestań się mazać.

Jakby się komuś chciało, to fajnie byłoby zrobić jakiś gameplay z nowymi znakami :) (dla takich leni jak ja)

mbwrobel said:
@Fighter55555 - a ja chcę w następnym patchu poprawki sprawiającej, by nie trzeba było instalować gry. Bo mi się nie chce. Ma działać od razu po dokonaniu przelewu. Bez instalacji i bez ściągania z GoG-a. Najlepiej również bez systemu operacyjnego. I bez włączania komputera.
Mamusia ci jeszcze kanapeczki na śniadanko robi? Wielu bywalców tego forum miało dużo większe problemy z uruchomieniem gry, lecz dzięki własnej cierpliwości i dociekliwości udało im się pokonać wszelkie przeciwności losu i mimo wszystko potrafią teraz cieszyć się grą. Ty natomiast zachowujesz się jak stara panna, której brakuje witaminy H. Może któryś z REDów ma przyjechać do ciebie, by zrobić ci porządek w komputerze i właściwie skonfigurować system pod Wiedźmina? Dorośnij, chłopie i przestań się mazać.

Odrobinę szacunku w stosunku do osoby, o której nic nie wiesz. Nie zauważyłem żeby fighter prosił któregoś z was o pomoc, albo wam ubliżał. Pisał, że takowej od was nie oczekuje, więc nie rozumiem tego potoku wypowiedzi skierowanych pod jego adresem. Człowiek zapłacił za produkt i ma prawo wymagać, tak jak i w innych transakcjach. Ma prawo napisać, że jeśli Redzi nie zrobią łatki pod jego problem, to on nie kupi ich następnych gier. Redzi mają prawo odpisać w tej sytuacji "Będzie nam Pana brakowało", mogą też napisać, że się tym zajmą.

Nie widzę powodu do używania zwrotów, które w najlepszym razie pasują do sprzeczki dwóch znajomych w krótkich porteczkach. Wiem, że niektórzy traktują to forum jak rodzinę, ale radzę pamiętać o podstawowych zasadach kultury, które de facto w rodzinie też obowiązują.

Parachrist, musisz czuć się wyjątkowo spełniony po napisaniu poniższego posta.

@Fighter55555
Nars said:
Jak sobie odwrócisz, pudełko z grą, którą nabyłeś (ewentualnie przeczytasz odpowiedni wątek w sklepie z cyfrową dystrybucją), to zobaczysz, że wśród wspieranych systemów jest Windows XP; Vista i 7. Ani słowa o 8ce.
Na przedzie pudełka, znajdziesz też znaczek PEGI +18. Gdybyś się do niego stosował, nie miałbyś problemów.

Dobra, starczy już tego dobrego.

Fighter55555 - dostałeś już porady dotyczące twojego problemu, sugerowałbym się do nich zastosować i jednocześnie nie marudzić więcej - swoje zdanie już kilkukrotnie zaznaczyłeś i wystarczy. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy technicznej, zapraszam do odpowiedniego działu.

reszta towarzystwa - poużywaliście sobie, teraz dajcie już koledze spokój - wróćcie do codziennego spamowania.

Następne posty na ten temat będę kasował, a jak mnie który wyjątkowo zdenerwuje, dostanie z warna.

Dzięki Szypek :). Bo właśnie przebrnąłem przez trzy strony postów, które z tematem nie mają nic wspólnego. A wracając do tematu, czy ktoś już przetestował te nowe znaki? Jak się sprawują? Efekt jest stały, czy tylko czasowy, tak jak przy skorzystaniu z Miejsca Mocy?

Yakin said:
Dzięki Szypek :)/>. Bo właśnie przebrnąłem przez trzy strony postów, które z tematem nie mają nic wspólnego. A wracając do tematu, czy ktoś już przetestował te nowe znaki? Jak się sprawują? Efekt jest stały, czy tylko czasowy, tak jak przy skorzystaniu z Miejsca Mocy?

O to czy jest efekt stały czy nie już pytałem i pan z RED napisał mi, że stały co mnie bardzo ucieszyło :).

Yakin said:
A wracając do tematu, czy ktoś już przetestował te nowe znaki? Jak się sprawują? Efekt jest stały, czy tylko czasowy, tak jak przy skorzystaniu z Miejsca Mocy?
Efekt jest stały, przeciwnicy otrzymują obrażenia, ale w przypadku Aard'a nie zawsze przeciwnicy zostają zamrożeni (efekt jak w przypadku zwykłego Aarda - zamroczenie, lecz z niebieską obłudką), ale otrzymują obrażenia od zamrożenia.

A gdy użyjemy kapliczki z aardem, a potem z quenem to te efekty się sumują, czy jeden znika na rzecz drugiego?

Aard ma bodajże 20% szansy na zamrożenie, natomiast Quen 10% szansy na podpalenie przeciwnika, który atakuje Geralta.
@up
nie znika, obydwa znaki zmieniają się na stałe.

Dunio said:
O to czy jest efekt stały czy nie już pytałem i pan z RED napisał mi, że stały co mnie bardzo ucieszyło :).

Faktycznie, przez ten natłok postów "tematycznych" przeoczyłem ten od Marcina.

Gdzie jest ta kapliczka na Aarda, szukałem tam gdzie już szanowni koledzy wspominali ale latam w te i wewte i nie moge znaleźć, podobno jest ona niematerialna. Może jeszcze jakaś mała wskazóweczka jeśli ktoś znalazł?

PATROL said:
Gdzie jest ta kapliczka na Aarda, szukałem tam gdzie już szanowni koledzy wspominali ale latam w te i wewte i nie moge znaleźć, podobno jest ona niematerialna. Może jeszcze jakaś mała wskazóweczka jeśli ktoś znalazł?

Jeśli jeszcze trudzisz się ze znalezieniem "zimowej" kapliczki to masz tu zaznaczone na mapce miejsce jej położenia:
A tu wideo:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MkCsejW2U7w[/media]

A tu zgredy macie gdzie jest słoneczny quen :)(Gdyby kto pytał)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=SGAYcamr9bA&list=PLGw5Nbyaw7-RUORc8se-eSFQABWssSKxE[/media]

Top Bottom