mbwrobel said:
@Fighter55555 - a ja chcę w następnym patchu poprawki sprawiającej, by nie trzeba było instalować gry. Bo mi się nie chce. Ma działać od razu po dokonaniu przelewu. Bez instalacji i bez ściągania z GoG-a. Najlepiej również bez systemu operacyjnego. I bez włączania komputera.
Mamusia ci jeszcze kanapeczki na śniadanko robi? Wielu bywalców tego forum miało dużo większe problemy z uruchomieniem gry, lecz dzięki własnej cierpliwości i dociekliwości udało im się pokonać wszelkie przeciwności losu i mimo wszystko potrafią teraz cieszyć się grą. Ty natomiast zachowujesz się jak stara panna, której brakuje witaminy H. Może któryś z REDów ma przyjechać do ciebie, by zrobić ci porządek w komputerze i właściwie skonfigurować system pod Wiedźmina? Dorośnij, chłopie i przestań się mazać.
Odrobinę szacunku w stosunku do osoby, o której nic nie wiesz. Nie zauważyłem żeby fighter prosił któregoś z was o pomoc, albo wam ubliżał. Pisał, że takowej od was nie oczekuje, więc nie rozumiem tego potoku wypowiedzi skierowanych pod jego adresem. Człowiek zapłacił za produkt i ma prawo wymagać, tak jak i w innych transakcjach. Ma prawo napisać, że jeśli Redzi nie zrobią łatki pod jego problem, to on nie kupi ich następnych gier. Redzi mają prawo odpisać w tej sytuacji "Będzie nam Pana brakowało", mogą też napisać, że się tym zajmą.
Nie widzę powodu do używania zwrotów, które w najlepszym razie pasują do sprzeczki dwóch znajomych w krótkich porteczkach. Wiem, że niektórzy traktują to forum jak rodzinę, ale radzę pamiętać o podstawowych zasadach kultury, które de facto w rodzinie też obowiązują.
Parachrist, musisz czuć się wyjątkowo spełniony po napisaniu poniższego posta.