Oraz czy można to robić na PS4?Jak wygląda sprawa ze strojem dla Yen? Jeśli w Galaxy mam zaznaczone to dlc to ma wygląd alternatywny a jak odznaczone domyślny? Czy mogę zostawić je aktywne a jej wygląd przełączać jakoś w grze?
zaznaczasz w galaxy oba nowe dlc po czym wchodzisz do menu ustawienia zawartość do pobrania i tam włączasz lub wyłączasz nowy strój dla YenJak wygląda sprawa ze strojem dla Yen? Jeśli w Galaxy mam zaznaczone to dlc to ma wygląd alternatywny a jak odznaczone domyślny? Czy mogę zostawić je aktywne a jej wygląd przełączać jakoś w grze?
Czy komuś też wsysło te nowe dodatki? Zainstalowałem do południa, wszystko było ok, a teraz patrzę do Galaxy i nie ma :blink: Z folderu DLC też zniknęły, mam tylko te dwa pierwsze.
Czy komuś też wsysło te nowe dodatki? Zainstalowałem do południa, wszystko było ok, a teraz patrzę do Galaxy i nie ma :blink: Z folderu DLC też zniknęły, mam tylko te dwa pierwsze.
to nic nie da ja dopiero zrobiłem stosy novigradu i pierwszy raz jestem w nim po 50 godzinach gry dlc które jest dopiero na skellige i które wyparowało uniemożliwia mi grę chociaż jestem w novigradzie boskoMam to samo co wychociaż save narazie nie sprawdzałem ponieważ jeszcze nie dotarłem do Skellige
Narazie mam prawie 16 poziom i kończę ostatnie zadanie główne w Novigradzie
![]()