o co tu chodzi?
Nie widzę problemu, ja do zdobycia pierwszego rynsztunku niedźwiedzia, chodziłem cały czas w koszuli. Obrażenia otrzymywane byly gigantyczne, ale grunt to nie dać się trafić :-DSuper, normalnie aż się palę do tego żeby przechodzić tą grę jeszcze raz bo akurat ten armor mi spasuje od 10 levelu.
Znam ten ból. O ile pierwszy i drugi poziom zbroi Kota jeszcze jakoś wyglądały, to trzeci był totalną porażką, a czwarty jest mocno średni. Szkoda, że w DLC tak dawkują po jednej zbroi zamiast wrzucić kilka(naście) fajnych kurtek.Załóż ten nilfgaardzki secik, olej statsy, albo choc ubrany jak piżmak co bys się nie pokladal za szybko. Największy wybór w całej grze z jakim się zmagałem.
Super, normalnie aż się palę do tego żeby przechodzić tą grę jeszcze raz bo akurat ten armor mi spasuje od 10 levelu.
Od razu czy po awansowaniu? Bo mam 17lvl a nilfgardzki ma 10 zreszta nawet jak sie skaluje to i tak ochrona zostaje a w znalezionej podczas eksploracji zbroi mam po prostu lepsza ochrone. Gdyby dali do nilfgardzkiej mozliwosc dolozenia przynajmniej runy byloby lepiejSkaluje się, majac 35lvl nilfgardzki gear ma tez 35 a rekawiczki nawet 37![]()
Wie ktoś gdzie można dostać ten nilfgaardzki rynsztunek i kusze?