Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych
Szukałem odpowiedniego tematu gdzie mógłbym umieścić swój post. Nie znalazłem w pełni odpowiedniego, więc zakładam nowy. Ponadto liczę, że dzięki niemu pozbędziemy się wszelkich wróżbitów z innych tematów.
Do premiery został niecały rok(może nawet miesiące), więc sądzę że można spekulować jakie wymagania będzie miało najmłodsze dziecko CDPR.
Otóż na międzynarodowej części forum znalazłem taki cytat z któregoś z wywiadów:
Magiczna kula dla was aby ułatwić wróżenie:
Szukałem odpowiedniego tematu gdzie mógłbym umieścić swój post. Nie znalazłem w pełni odpowiedniego, więc zakładam nowy. Ponadto liczę, że dzięki niemu pozbędziemy się wszelkich wróżbitów z innych tematów.
Do premiery został niecały rok(może nawet miesiące), więc sądzę że można spekulować jakie wymagania będzie miało najmłodsze dziecko CDPR.
Otóż na międzynarodowej części forum znalazłem taki cytat z któregoś z wywiadów:
Pierwszy punkt jest ciekawy, ale drugi interesuje mnie bardziej. Czerwoni bardzo ostrożnie zakładają, że Wiedźmin 3 będzie latał na komputerach klasy średniej wyższej. Czyli najpewniej obawy były przesadzone. A Zestaw GTX 780ti + i7 4770 powinny pozwolić na grę w najwyższych detalach i FullHD. Takie jest moje odczucie.- one example: in TW2 the engine generated and processed the whole map's worth of water all the time, even if the water was under the land level - which obviously took a hit on overall performance. TW3 will be corrected in that regard.
- for now it's very roughly estimated that the game will run on current higher middle class PCs
Magiczna kula dla was aby ułatwić wróżenie:
Last edited by a moderator: