Jak juz Rockstar nie spierniczył optymalizacji to tym bardziej REDZI tego nie zrobiaGTA V działa nawet na gt630m w 20-30 klatkachOby Wiedźmin miał taką dobrą optymalizacje
![]()
Ale GTA IV to był optymalizacyjny bubel
Hmm jak będzie W3 będzie miał dobrą optymalizację to raczej pójdzie na gtx 650 ti 2gb co? ( na tym poszedł ACU z rzekomo beznadziejną optymalizacją na srednio-wysokich)
Do tej pory Redzi mnie nie zawiedli z optymalizacja i mam nadzieje, ze teraz bedzie tak samo
Spokojnie na ultra pójdzie i to z mniejszym budżetem. IMO 3,5k powinno wystarczyć na mocną maszynę ciągnącą W3 w ultra w co najmniej 30 klatkach.Mój aktualny budżet to 5k, i teraz mam pytanie czy tyle pieniędzy starczy aby cieszyć się Wiedźminem na ultra? Oczywiście chodzi mi o komputer stacjonarny.
Meh, masa kasy idzie na niepotrzebne pierdoły
Witam serdecznie, któryś z kolegów doradziłby mi jaki komputer mam kupić pod Wiedźmina? Zaznaczam, że nie znam się na tym. Mój aktualny budżet to 5k, i teraz mam pytanie czy tyle pieniędzy starczy aby cieszyć się Wiedźminem na ultra? Oczywiście chodzi mi o komputer stacjonarny.
Witam graczy
Mam pytanie jak się zapatrujecie na grę w Wiedźmina 3 w rozdzielczości 1680x1050 na następującej konfiguracji:
- Intel i5 4460 3,2 GHz
- 8 GB RAM
- GeForce GTX 750 Ti StormX Dual (w wersji podkręconej od Palita)
Wiem, że 750 Ti, nawet w wersji chyba najwydajniejszej spośród wszystkich 750 Ti, to nie jest mega wydajne GPU... ale po prostu lepsza karta mogłaby wymagać ode mnie zmiany zasilacza (ledwie 430W dość starego Corsaira), a nie chciałem dodatkowych kosztów. Z tego powodu niedawno zdecydowałem się jednak na takie GPU (szczególnie, że nie gram wiele). Nadzieję pokładam w rozdzielczości - 1680x1050.
Co mówi Wasza szklana kula? Będzie ok? Na medium? Czy jednak minimalne?