Jak juz Rockstar nie spierniczył optymalizacji to tym bardziej REDZI tego nie zrobia Gorsze optymalizacje to tylko w Ubisofcie, zwłaszcza jak sie team z Ukrainy za niego wezmieGTA V działa nawet na gt630m w 20-30 klatkach Oby Wiedźmin miał taką dobrą optymalizacje
Ale GTA IV to był optymalizacyjny bubel
Hmm jak będzie W3 będzie miał dobrą optymalizację to raczej pójdzie na gtx 650 ti 2gb co? ( na tym poszedł ACU z rzekomo beznadziejną optymalizacją na srednio-wysokich)
Do tej pory Redzi mnie nie zawiedli z optymalizacja i mam nadzieje, ze teraz bedzie tak samo
Spokojnie na ultra pójdzie i to z mniejszym budżetem. IMO 3,5k powinno wystarczyć na mocną maszynę ciągnącą W3 w ultra w co najmniej 30 klatkach.Mój aktualny budżet to 5k, i teraz mam pytanie czy tyle pieniędzy starczy aby cieszyć się Wiedźminem na ultra? Oczywiście chodzi mi o komputer stacjonarny.
Meh, masa kasy idzie na niepotrzebne pierdoły Lepiej złożyć kompa samemu. Bez 16 GB RAMu i dysków SSD, które są drogie jak nie powiem co.
Witam serdecznie, któryś z kolegów doradziłby mi jaki komputer mam kupić pod Wiedźmina? Zaznaczam, że nie znam się na tym. Mój aktualny budżet to 5k, i teraz mam pytanie czy tyle pieniędzy starczy aby cieszyć się Wiedźminem na ultra? Oczywiście chodzi mi o komputer stacjonarny.
Witam graczy
Mam pytanie jak się zapatrujecie na grę w Wiedźmina 3 w rozdzielczości 1680x1050 na następującej konfiguracji:
- Intel i5 4460 3,2 GHz
- 8 GB RAM
- GeForce GTX 750 Ti StormX Dual (w wersji podkręconej od Palita)
Wiem, że 750 Ti, nawet w wersji chyba najwydajniejszej spośród wszystkich 750 Ti, to nie jest mega wydajne GPU... ale po prostu lepsza karta mogłaby wymagać ode mnie zmiany zasilacza (ledwie 430W dość starego Corsaira), a nie chciałem dodatkowych kosztów. Z tego powodu niedawno zdecydowałem się jednak na takie GPU (szczególnie, że nie gram wiele). Nadzieję pokładam w rozdzielczości - 1680x1050.
Co mówi Wasza szklana kula? Będzie ok? Na medium? Czy jednak minimalne?