Nie jest to faktem, jeśli nie występuje ogólnie i jest wyłącznie u Ciebie. Także tego.Nie podważa to jednak przytoczonych przeze mnie faktów - kiepskiej stabilności i optymalizacji Wiedźmina 3.
Nie jest to faktem, jeśli nie występuje ogólnie i jest wyłącznie u Ciebie. Także tego.Nie podważa to jednak przytoczonych przeze mnie faktów - kiepskiej stabilności i optymalizacji Wiedźmina 3.
Nie jest to faktem, jeśli nie występuje ogólnie i jest wyłącznie u Ciebie. Także tego.
Serio. Przecież to jest malutki procent użytkowników. Wszelkie testy i gameplaye wskazują na świetną optymalizację gry, chodzi na sprzętach, na których chodzić nie powinna.Serio?
Mam GTX 970.Jasne, kupuję kartę bezpośrednio polecaną do W3, która jest oficjalnie sprzedawana z grą w zestawach, w grze wykorzystywana jest technologia producenta owej karty i niespodzianka, okazuje się, że gra momentami chodzi tragicznie. Ale co cię to obchodzi, przecież większość ludzi ma inne karty.
To działa w obie strony.wystarczy prześledzić ten wątek, że by natknąć się na masę opinii w stylu "co ty gadasz, u mnie wszystko działa".
Chociaż np. taki Batman Arkham Asylum był w momencie premiery grą pozbawioną bugów, co wielokrotnie podkreślano w recenzjach (szkoda, że najnowsza odsłona zaliczyła taką wpadkę).