Proponuję zapoznać się z punktem 25
oficjalnej pomocy technicznej dla W2, a dopiero potem wysmiewać innych uzytkowników. Nie twierdzę, że nie znasz sie na komputerach, ale nie oznacza to automatycznie, że nikt inny nie moze mieć racji.
Nie wiele ma to wspólnego z tym jak REALNIE działa sprzęt itd...To jest poradnik dla ludzi którzy się bardzo słabo znają na rzeczy albo w cale.
Po za tym pisałem w kwestii Batmana
Pomijam już fakt że ja grałem w Batmana AC z physxem i wszystkim na maxa już na GTX 570 który jest kartą słabszą od GTX 660 TI i problemów nie było, no ale Ty wolisz mieć przekonanie że karta Ci nie domagała...Typowa postawa w stylu "nie mam pojęcia o czym mówię, ktoś mi dobrze radzi ale ja "wiem lepiej" - Rewelacja wręcz

Wiedźmina 2 w 1080p ze wszystkim na maksa po za AA i ubersamplingiem to przechodziłem na HD 6970, bez crashy...
A GTX 660 Ti jest karta mocniejszą. Co do wyżej wymienionego przez Ciebie pkt 25
"Zalecamy obniżenie ustawień grafiki w opcjach w launcherze gry, szczególnie Budżetu pamięci na tekstury.
Jeśli to nie pomoże, proszę w ustawieniach grafiki wyłączyć opcję "Filmowy efekt głębi ostrości” oraz "Głębia ostrości w cutscenkach” i postępować według instrukcji poniżej:"
Ok, fajnie ale nie przy GTX 660 Ti...No ręce opadają. Serio nie ma sensu dyskutować. A słuchaj, w "Wormsach" może crashy nie było ? ;-) Albo może w w "Duke Nukem 3D" ? ;-) Chciałem Cię tylko z błędu wyprowadzić żebyś nie zwalał winy na kartę (bo jest całkowicie ok i daje nadal radę, a do Batmana czy Wiedźmin 2 w ZUPEŁNOŚCI styka do ustawień ultra (po za uber) ) ale Ty wolisz mi jakieś duperelki wypisywać. No nic, Twoja sprawa, mnie to jednak szczerze rozbawiło. Bądź pozdrowiony