GTX 660M TO GTX 650 NA OBNIŻONYCH ZEGARACH (384 SPU, 128-BIT DDR5)Hm a co myślicie o Lenovo Y580? Mam w nim GTX660M, jak dotychczas wszystko mogłem uruchomić, chociaż widzę, że dysk niestety jest strasznie wolny (nie mam SSD) i np. jak gram w W2 to mi się z opóźnieniem tekstury w niektórych miejscach ładują, a wczytywanie map w BF3 trwa straaasznie długo (przy czym jedną i drugą grę uruchamiam bez problemów na wysokich ustawieniach - tak jak grid 3). Nie zakładam, że będę na tym grał w W3, bo chcę sobie PS4 sprawić, ale może będzie się dało? Pytanie jak wyjdzie porównanie grafiki na PS4 i na moim laptopie...
Cudów nie oczekuję, nie w tym rzecz. Chodzi w zasadzie o zaspokojenie mojej ciekawościGTX 660M TO GTX 650 NA OBNIŻONYCH ZEGARACH (384 SPU, 128-BIT DDR5)
GTX 660 MA 960 SPU I 192-BIT DDR5tak więc nie spodziewał bym sie cudów. konsole są już mocniejsze niż ten lapek
![]()
Moim zdaniem jak się chce grać na ultra to tylko i wyłącznie stacjonarka. Laptopy wg mnie to nie są urządzenia do grania...
W zasadzie to czy będziesz mieć 780Ti czy 880 to większej różnicy nie powinno być bo na obydwu kartach gra pewnie będzie fruwać.Karta GeForce GTX 880 wydajniejsza o 30% od GeForce GTX 780 Ti ?
dajcie spokój te 3dmarki to sobie można wsadzić każdy wie gdzie, magiczne liczby liczbami.. wystarczy że to ta sama technologia gpu kolejny "remake" będzie pewnie leciutki boost do specyfikacji i sie kręci hajsikW zasadzie to czy będziesz mieć 780Ti czy 880 to większej różnicy nie powinno być bo na obydwu kartach gra pewnie będzie fruwać.
A z tym wynikiem z 3dmarka to mnie śmieszy, bo cyferki z 3dmarka nigdy nie przekładały się proporcjonalnie na tak samo większą wydajność w grach, więc te 30% w 3d marku to będzie zapewne z 10-15% w grach (zależy od gry jeszcze)