Wiedźmin 3: Dziki Gon – 10 rocznica | Życzenia urodzinowe

+

Lilayah

CD PROJEKT RED
Z okazji 10. rocznicy premiery Wiedźmina 3: Dziki Gon przygotowaliśmy dla Was coś wyjątkowego — wideo z życzeniami od naszych przyjaciół ze Szlaku, aktorów głosowych, którzy tchnęli życie w Wasze ukochane postaci. ❤️

Jacek Kopczyński, Paweł Szczesny, Agnieszka Kunikowska, Beata Jewiarz oraz Jacek Rozenek — to właśnie ich głosy towarzyszyły nam przez te wszystkie lata!

Dziękujemy, że jesteście z nami!
#10YearsofTheWitcher3

Ech, na ludzkie lata jestem stary, na łolesowe dawno martwy, a na utopcowe dopiero wyszedłem z bajora, ale jak usłyszałem głos Geralta znowu popłakałem się jak dziecko!

Rewelacja ! Niesamowite, że aktorzy nawet swoją aparycją przypominają grane przez siebie postaci. Dział kontroli jakości wykonał dobrą robotę ;)
Post automatically merged:

Bardzo fajne!

Szkoda tylko, że już nie możemy (z tej okazji) usłyszeć Vesemira (Miłogosta Reczka). On z Jaskrem, Zoltanem oraz czarodziejkami uzupełniali najbliższy, dla Wiedźmina, krąg ludzi.

No czemu nie ma Ciri (mimo, że kolejna gra/trylogia się na niej koncentruje)?

Pewnie dlatego, że ten film to wciąż część promocji, a Ciri w W4 grać będzie inna aktorka.

Też była to moja pierwsza myśl odnośnie Ciri, ale materiał dotyczy W3, w którego (na samym Steam) w grało (jednocześnie) w przeciągu ostatniej doby niemal 28 000 osób. A to wszystko po 10 latach od premiery i (prawie) trzy lata po ostatniej dużej aktualizacji (NextGen).

Tak więc sądzę, że RED'zi jeszcze "jadą" na popularności W3, stąd jego (i tylko jego) promocja w okrągłą rocznicę nie zaszkodzi.

Świetny materiał, po prostu świetny. Aż się łezka w oku kręci. Gdyby nie to, że jestem jakieś 10000 km od domu, to natychmiast bym odpalił Wiedźmina ponownie. Ale nadrobię jak już wrócę
Otóż to - fantastycznie po latach znów usłyszeć / zobaczyć postacie, które towarzyszyły nam przez ostatnie 10 lat. Jubileuszowo dwa tygodnie temu odpalilam nextgen wersję W3 na PS5 i wsiąkłam ponownie tak okrutnie, iż nie mam nic na swoje wytłumaczenie i absolutnie się tego nie wstydzę. Obecnie co weekend przebywam poza domem i złamałam się - wożę plejkę z kablami w boxie ze sobą, this is the way!
:howdy:

Ja może trochę z innej beczki.
Ale z okazji tej 10-tej rocznicy pochwalcie się swoimi najcenniejszymi gadżetami z uniwersum Wiedźmina.
Coś co spokojnie można umieścić w "Muzeum Wiedźmina".

Ze związanych z książkami - Rozdroże Kruków z autografem ASa.

Z uniwersum growego raczej standardowe rzeczy mam - fizyczne kopie i oczywiście merch.

Ze świata filmu - zdjęcie z Henrym i medalion otrzymany na oficjalnej premierze serialu.

Nieźle. Ja podpis Pana Andrzeja mam na "Lux perpetua".

Jeśli chodzi o uniwersum CD Projekt mam 3 części Wieśka w steelbooku i rocznicowy kontroler (nie otwarty) podpisane przed panów Jacka Rozenka i Adama Badowskiego.
Posiadam jeszcze kompendium Wiedźmina z podpisem wspomnianych panów oraz Przemysława Trusta Truścińskiego.

W planach jest zdobycie kolejnych podpisów twórców i aktorów.

Z trylogii husyckiej mam jeszcze autograf na Narrenturm :)

Ja żałuję, ale nie byłem zbieraczem i kilka okazji na fajne przedmioty czy autografy mnie ominęło.

Kolekcjonerem 😊.
Miałem podobnie ale jakiś czas temu to się zmieniło. Na pewno trafi się jeszcze wiele okazji.

Nieźle. Ja podpis Pana Andrzeja mam na "Lux perpetua".

Jeśli chodzi o uniwersum CD Projekt mam 3 części Wieśka w steelbooku i rocznicowy kontroler (nie otwarty) podpisane przed panów Jacka Rozenka i Adama Badowskiego.
Posiadam jeszcze kompendium Wiedźmina z podpisem wspomnianych panów oraz Przemysława Trusta Truścińskiego.

W planach jest zdobycie kolejnych podpisów twórców i aktorów.
Mały updated.
Wczoraj wpadł podpis Lesława Żurka czyli głosu Lamberta z trzeciej części.

Attachments

• IMG_20251110_100435.jpg
    IMG_20251110_100435.jpg
    2.4 MB · Views: 7
  • IMG_20251110_100457.jpg
    IMG_20251110_100457.jpg
    3.1 MB · Views: 7
  • IMG_20251110_100540.jpg
    IMG_20251110_100540.jpg
    4.7 MB · Views: 7
Top Bottom