Wg mnie wyglądać będzie tak jak pokazaliSpokojnieNie wiadomo jak ta "zbroja" będzie wyglądać.
@nejm , w grze będzie walczył na koniu, zostało to już potwierdzone. A sam pomysł na taki właśnie dodatek jest zapewne żartobliwym nawiązaniem do płatnej zbroi dla konia z Obliviona.
A co do strojów dla reszty przyjaciół to skąd wiesz że takowych nie będzie? Dodatków ma być 16, póki co ujawnili cztery. Wśród pozostałych 12 mogą się znaleźć alternatywne ciuchy dla Jaskra i innych.
(...)
Może to tylko wrażenie, albo ta zbroja (szeroka w barach), czy ujęcie (kąt) - ale czy głowa Geralta nie wydaje się wam ... mała![]()
Chyba właśnie przez zbroję można odnieść takie wrażenie...hmmm?
Niech jednym z DLC będzie arena (marzenia).
A to byłby naprawdę zatrąbiasty pomysł. :yesNiech jednym z DLC będzie arena (marzenia).
Powiem króko - Yen wygląda świetnie. Geralt ma bardzo dobrze zrobioną (i profesjonalnie nałożoną) piankę do golenia, a ten kolorowy płaszczyk do temerskiego rynsztunku jest doprawdy epicki.
@Marcin Momot, możecie podrzucić mi na dniach obecną wersję gry? Na figurkę i medalion poczekam do lutego, ale grę poproszę w najbliższym czasie.![]()
Serdeczne dzięki za taki prezent.
Liczę, że nas jeszcze nie jeden raz tak pozytywnie zaskoczycie.![]()
@Marcin Momot
Można spodziewać się w najbliższym czasie jakiegoś czytelniejszego screena z twarzą nowego Geralta?
@Marcin Momot mnie interesują te screeny z japońskiego portalu. Jest szansa, że te, bądź jakieś nowe w rozsądnej rozdzielczości dostaniemy... soon?![]()