Złota łopata dla tego Pana!
betavulga Forum veteran #322 Jan 24, 2015 Mengaard said: Złota łopata dla tego Pana! Click to expand... raczej dla CDP RED, bo dzisiaj dali link do tego artykułu na facebooku
Mengaard said: Złota łopata dla tego Pana! Click to expand... raczej dla CDP RED, bo dzisiaj dali link do tego artykułu na facebooku
M Mengaard Rookie #323 Jan 24, 2015 szemrany said: raczej dla CDP RED, bo dzisiaj dali link do tego artykułu na facebooku Click to expand... To dla obojga drogą ugody!
szemrany said: raczej dla CDP RED, bo dzisiaj dali link do tego artykułu na facebooku Click to expand... To dla obojga drogą ugody!
I irae.619 Senior user #324 Jan 25, 2015 Odkąd pamiętam Geralt na głowie nosił opaskę, mam nadzieję, że w tej części twórcy o tym nie zapomną i bedzię ona do wyboru!
Odkąd pamiętam Geralt na głowie nosił opaskę, mam nadzieję, że w tej części twórcy o tym nie zapomną i bedzię ona do wyboru!
Wroobelek Mentor #325 Jan 25, 2015 irae said: Odkąd pamiętam Geralt na głowie nosił opaskę, mam nadzieję, że w tej części twórcy o tym nie zapomną i bedzię ona do wyboru! Click to expand... W takim razie zapraszam do Powrotu Białego Wilka (może chłopaki z D'aO nie obrażą się, że czynię honory lokaja). Tam opaska jest:
irae said: Odkąd pamiętam Geralt na głowie nosił opaskę, mam nadzieję, że w tej części twórcy o tym nie zapomną i bedzię ona do wyboru! Click to expand... W takim razie zapraszam do Powrotu Białego Wilka (może chłopaki z D'aO nie obrażą się, że czynię honory lokaja). Tam opaska jest:
Wroobelek Mentor #327 Jan 25, 2015 P ATROL said: To akurat screen z Rozdroży, ale u nas w wersji 2.0 też będzie Click to expand... Wiem, ale nie chciało mi się tak głęboko szukać. Liczy się sedno, a detal... to tylko detal.
P ATROL said: To akurat screen z Rozdroży, ale u nas w wersji 2.0 też będzie Click to expand... Wiem, ale nie chciało mi się tak głęboko szukać. Liczy się sedno, a detal... to tylko detal.
I irae.619 Senior user #328 Jan 26, 2015 Wroobelek said: W takim razie zapraszam do Powrotu Białego Wilka (może chłopaki z D'aO nie obrażą się, że czynię honory lokaja). Tam opaska jest: Click to expand... I to mi się podoba, dzięki! Teraz tylko czekać, by w Dzikim Gonie o tym nie zapomnieli
Wroobelek said: W takim razie zapraszam do Powrotu Białego Wilka (może chłopaki z D'aO nie obrażą się, że czynię honory lokaja). Tam opaska jest: Click to expand... I to mi się podoba, dzięki! Teraz tylko czekać, by w Dzikim Gonie o tym nie zapomnieli