Wiedźmin 3: Dziki Gon -- data premiery Edycji Gry Roku

+
Jeśli kupiłeś wszystkie dodatki, masz zainstalowane DLC i patche to już masz wersję GOTY.

Nie do końca:

• An update with various fixes and improvements (just a regular patch that will also be available for everyone who has the base game – it will be published once the GOTY Edition goes live)

Wersje GOTY będzie miał dopiero po premierze tego wydania, gdy wyjdzie odpowiednia łatka dla wydanej już gry.

Ahh... ja liczyłem że będzie jeszcze ostatnie wiedźmińskie uderzenie z ER i pełną wersją Gwinta w grudniu.
Chyba REDzi trochę nas rozpieszczyli w przypadku poprzednich gier :D

I mam pytanie - czy GOTY (PC) będzie zawierało 1 kod na GOTY czy 3 kody - odpowiednio dla podstawki i 2 dodatków?

@UncleArtr ale jednak to co innego mieć wypalone na zwykłej płycie a co innego mieć oryginalną naklejkę. No wiadomo, można sobie druknąć na specjalnym papierze i nakleić, ale dla większości graczy, którzy są wiernymi pudełkowcami, to i tak nie będzie to samo.

Bardzo żałuję, że nie ma nowej okładki, przynajmniej na to miałem nadzieję. Cóż, pozostaje czekać czym okaże się niespodzianka zapowiedziana przez Konrada Tomaszkiewicza. :D

I dobrze, że nie ma nowej okładki, czy nawet jakieś dużego kartonowego pudełka. Musiałbym znowu kupić W3, tak jak 3 wersje dwójki :geraltfeelgood:

Trochę się dziwię, że (najprawdopodobniej) ostatni patch, jaki ta gra ujrzy (góra przedostatni, przy pomyślnych wiatrach) nie zostanie zaimplementowany na płycie instalacyjnej wersji GOTY. :what3:

Trochę dziwne. Użytkownik tak czy siak będzie musiał pobierać jakąś zawartość z internetu.

No, takie czasy, że przez błędy w grze gra nie traci kasy tak wiele, szczególnie już w znanych tasiemcach, więc po co wypuścić grę za pół roku i kasę trzepać pół roku później, skoro można grę puścić teraz, trzepać od teraz i łatać grę przez pół roku a po tym czasie puścić jakieś GOTY czy coś żeby znów sprzedaż wzrosła.

Może to głupia pierdółka i niepotrzebnie właśnie o tym piszę, ale wczoraj wieczorem siedząc na kompie zauważyłem coś takiego po kliknięciu w start:

Dziwne, nieprawdaż? Otóż Ani GotY, ani patch do niej jeszcze nie wyszedł, a mimo tego grę widzi mi jako GOTY... Przynajmniej skrót do usunięcia, bo ani normalny launcher, ani GOG już tego nie mają..

Top Bottom