Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon - list otwarty

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Next
First Prev 59 of 62

Go to page

Next Last
K

Kyniek

User
#1,161
Dec 15, 2014
Wpadł mi taki głupi pomysł, że może REDzi szykują specjalnie dla nas poprawioną wersję i dlatego jeszcze nie wrzucili. Ale to jest chyba za bardzo naciągane :hmm:

K

Kuboniusz

User
#1,162
Dec 15, 2014

• RED Point
Reactions: Kormoran_Czarny, Repcax, Paranor.603 and 8 others
McBobek

McBobek

User
#1,163
Dec 15, 2014
Kyniek said:
Wpadł mi taki głupi pomysł, że może REDzi szykują specjalnie dla nas poprawioną wersję i dlatego jeszcze nie wrzucili. Ale to jest chyba za bardzo naciągane :hmm:
Click to expand...
Nikt nie ma czasu na poprawki zwiastuna, bo wszyscy w studiu siedzą całymi dniami i grają żeby poprawiać błędy gry. Kolejna teoria spiskowa.

robert70r

robert70r

User
#1,164
Dec 15, 2014
Jeden poniedziałek można w zasadzie odhaczyć. Zostały dwa: jeden przed świętami a drugi przed sylwestrem. :)

• RED Point
Reactions: SMiki55
K

Kyniek

User
#1,165
Dec 15, 2014
mcbobek said:
Nikt nie ma czasu na poprawki zwiastuna, bo wszyscy w studiu siedzą całymi dniami i grają żeby poprawiać błędy gry. Kolejna teoria spiskowa.
Click to expand...
Wiem wiem, ale zawsze można pomarzyć, że dostaniemy coś wyjątkowego skoro wszyscy już trailer w swoich językach dostali:look:

• RED Point
Reactions: mBartek89, robert70r and SMiki55
O

oskarroza

User
#1,166
Dec 15, 2014
Redzi nastawili się na klienta międzynarodowego - tylko on przynosi zyski. Sprzedaż udziałów kontrolnych w spółce-matce CDP.pl tylko to potwierdza (dla mnie spółka dystybująca gry, czyli 'niebiescy' i później CDP.pl, to była spółka matka, mimo wszystko).
http://www.sii.org.pl/8338/aktualnosci/newsroom/cd-projekt-przestanie-konsolidowac-deficytowa-spolke-zalezna-cdp-pl.html
Bardzo lubię CDP Red, naprawdę, ale widać, że współpraca z Community przy trzecim Wieśku leży. Mam wrażenie, że podczas tworzenia Zabójców Królów forum było 'pełne' Redów... A teraz to jest tylko pełne informacji prasowych i zbywania fanów miłymi słówkami.
Szczerze nie rozumiem, jak firma, mająca praktycznie ugruntowaną pozycję na rynku, może mieć tak słaby PR. Toż to się w głowie nie mieści, żeby coś obiecywać swoim fanom (wiedząc, że fan Wiedźmina to upierdliwy i pamiętliwy stwór jest), a potem nie dotrzymywać słowa. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale przy Wiedźminie 2 obietnice były spełniane (nie zawsze w 100%, ale jednak spełniane).

Last edited: Dec 15, 2014
SMiki55

SMiki55

User
#1,167
Dec 15, 2014
oskarroza said:
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale przy Wiedźminie 2 obietnice były spełniane (nie zawsze w 100%, ale jednak spełniane).
Click to expand...

No, jakby się postarać, to ten dziennik wydrukować można... a i las jest tak korytarzowy, źe faktycznie do dziś się gubię.

M

Mengaard

User
#1,168
Dec 15, 2014
Najlepszy ficzer to wrzucanie petard przez okno i podpalanie Igni hihihi.

P

Psyhe

User
#1,169
Dec 15, 2014
oskarroza said:
Bardzo lubię CDP Red, naprawdę, ale widać, że współpraca z Community przy trzecim Wieśku leży. Mam wrażenie, że podczas tworzenia Zabójców Królów forum było 'pełne' Redów... A teraz to jest tylko pełne informacji prasowych i zbywania fanów miłymi słówkami.
Szczerze nie rozumiem, jak firma, mająca praktycznie ugruntowaną pozycję na rynku, może mieć tak słaby PR. Toż to się w głowie nie mieści, żeby coś obiecywać swoim fanom (wiedząc, że fan Wiedźmina to upierdliwy i pamiętliwy stwór jest), a potem nie dotrzymywać słowa. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale przy Wiedźminie 2 obietnice były spełniane (nie zawsze w 100%, ale jednak spełniane).
Click to expand...
Pełno Redów tutaj na forum którzy grubo gawedzili z forumowiczami to było za czasów poswstawania Wiedzmina 1
Później już była kiszka ;)

I_w_a_N

I_w_a_N

User
#1,170
Dec 15, 2014
A dawniej to nawet trawa była zieleńsza ;)...

O

oskarroza

User
#1,171
Dec 15, 2014
gregmastergruda said:
Pełno Redów tutaj na forum którzy grubo gawedzili z forumowiczami to było za czasów poswstawania Wiedzmina 1
Później już była kiszka ;)
Click to expand...
Niestety, wtedy jeszcze nie byłem użytkownikiem forum, dlatego też nie mogę powiedzieć, jak było przy W1 :p Wyraziłem tylko swoje subiektywne odczucia nt. forum z czasów W2 :)

Wroobelek

Wroobelek

User
#1,172
Dec 15, 2014
Menno Coehoorn said:
Dupa, nic nie będzie! Ot tak Redzi mają nas chyba w poważaniu... Gdyby nie to, że uwielbiam książkowego Wiedźmina nie kupowałbym tej gry, ale raczej bym nie wytrzymał, nie móc wcielić się w wirtualnego Geralta. Co najmniej dziwnym dla mnie jest fakt z jakim zapałem niektórzy bronią CDP RED, pomimo iż nas ignorują, zbywają prostymi słówkami. Cenie Redów za to, ze podjęli się stworzenia gry w uniwersum Wiedźmina, ale na litość boską więcej dla fanów! TAK, MOŻNA MIEĆ SWOJE ZDANIE W DZISIEJSZYCH CZASACH.
Click to expand...
Żądamy screenów po polsku! Polscy fani są ignorowani, bo nie dostali screenów w swoim ojczystym języku!
Cierpliwości. Prawdopodobnie jesteśmy najbardziej wymagającym klientem, dlatego dla nas materiały są szlifowane na wysoki połysk.
robert70r said:
Jeden poniedziałek można w zasadzie odhaczyć. Zostały dwa: jeden przed świętami a drugi przed sylwestrem. :)
Click to expand...
Przed premierą jest jeszcze jeden - tak zwany "Lany"...

Mengaard said:
Click to expand...
Oj, tam, czepiasz się. Igni przecież podpalało: pochodnie i ogniska. No dobra, tylko pochodnie. I tylko kontekstowo - w lochach zamku i kopalni Vergen. :p

Last edited: Dec 15, 2014
K

Koreon

User
#1,173
Dec 16, 2014
Nie ma trailera :sad:

Śpiewajmy razem smutne piosenki!

• RED Point
Reactions: sebensor, robert70r and Mengaard
G

gucios77

User
#1,174
Dec 16, 2014
Wroobelek said:
Żądamy screenów po polsku! Polscy fani są ignorowani, bo nie dostali screenów w swoim ojczystym języku!
Cierpliwości. Prawdopodobnie jesteśmy najbardziej wymagającym klientem, dlatego dla nas materiały są szlifowane na wysoki połysk.
Click to expand...
Drogi użytkowniku nie drwij, dobrze wiesz, że chodzi o zwiastun Elder Blood... Co do szlifowania nie sadze, by chciało się Redom jeszcze coś przed świętami wypuścić, a po świętach i sylwestrze niektórzy zapomną i ot co problem z głowy.

Shavod

Shavod

User
#1,175
Dec 16, 2014
Mengaard said:
Click to expand...
Jest petarda wydzielająca gaz, który podpala się za pomocą Igni, więc to się akurat zgadza. A wrzucanie przez okno jest technicznie możliwe, ale tylko w ruinach Loc Muinne, gdzie nie ma szyb.

Wroobelek

Wroobelek

User
#1,176
Dec 16, 2014
Menno Coehoorn said:
Drogi użytkowniku nie drwij, dobrze wiesz, że chodzi o zwiastun Elder Blood... Co do szlifowania nie sadze, by chciało się Redom jeszcze coś przed świętami wypuścić, a po świętach i sylwestrze niektórzy zapomną i ot co problem z głowy.
Click to expand...
Chodziło mi o to, że polscy fani na wszelkie materiały reagują bardzo żywiołowo: Zachwycają się i niesamowicie podsycają hype, gdy materiały są bardzo dobre, ale jednocześnie nie stronią od gównoburzy w przypadku potknięć - a każdy screen analizowany jest piksel po pikselu. Produkcja jest już na takim etapie, że negatywnej reklamy i wytykania niedociągnięć (jak choćby po pokazaniu skompresowanego trailera na tubie) należałoby zacząć unikać. Przecież nawet te (skądinąd śliczne) nowe screeny wywołały dyskusje na temat zbrój i kurtek wiedźmińskich oraz ich zgodności z literaturą.
A może zwyczajnie nie znajdą dość czasu przed świętami, a po świętach zajmą się innymi materiałami do pokazania? Językiem rosyjskim, czy hiszpańskim posługuje się dużo więcej potencjalnych nabywców gry, niż polskim, więc to one były priorytetem.

Ech, chyba muszę zredukować nadawanie na forum, bo coraz częściej muszę tłumaczyć się z treści swoich postów...

Rustine

Rustine

User
#1,177
Dec 16, 2014
Wroobelek said:
Chodziło mi o to, że polscy fani na wszelkie materiały reagują bardzo żywiołowo
Click to expand...
Zajrzyj Waść na serwisy zagraniczne albo intera, a potem osądzaj. Wszyscy tak reagują na materiały z W3, Neogaf to już w ogóle płacz totalny o downgradzie, więc to nie domena polskich fanów, bynajmniej.

U

UncleArtr

User
#1,178
Dec 16, 2014
Nieco sarkastyczny komentarz do obecnej sytuacji. Proszę patrzeć z przymrużeniem oka :D

Last edited: Dec 16, 2014
  • RED Point
Reactions: Koreon, Paranor.603, sebensor and 6 others
G

gucios77

User
#1,179
Dec 16, 2014
Wroobelek said:
A może zwyczajnie nie znajdą dość czasu przed świętami, a po świętach zajmą się innymi materiałami do pokazania?
Click to expand...
W takim razie po co obietnice o polskiej wersji językowej? :)

Wroobelek said:
Ech, chyba muszę zredukować nadawanie na forum, bo coraz częściej muszę tłumaczyć się z treści swoich postów...
Click to expand...
Myślę, że to nie kwesta ilości zamieszczanych postów, lecz bardziej wyrazistego komponowania swoich myśli :)

• RED Point
Reactions: robert70r and Rustine
K

Karczmarz

User
#1,180
Dec 16, 2014
Może REDzi postanowili iść szlakiem Rockstara i zadbać o detale? Zdecydowanie liczę na więcej interakcji z otoczeniem w takich obiektach jak karczma. Tak, żeby można było napić się z każdym i - przy tym - zrobić jakąś casualową mini-misję.
No i oczywiście interaktywna wersja questa 'Na k*rwich dupach do raju' też musi być! :D

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Next
First Prev 59 of 62

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.