Wiedźmin 3: Dziki Gon Najbardziej Oczekiwaną Grą 2015 w sondzie serwisu GameSpot!

+
Wiedźmin 3: Dziki Gon Najbardziej Oczekiwaną Grą 2015 w sondzie serwisu GameSpot!

Gra Wiedźmin 3: Dziki Gon została właśnie wybrana najbardziej oczekiwanym tytułem 2015 roku przez czytelników serwisu GameSpot. Chcieliśmy w tym miejscu podziękować wszystkim Wam za oddane na nas głosy oraz za pokładane w nas nadzieje! Dziękujemy z głębi naszych serc!

Co do wyniku, to się nie dziwię.

---------- Zaktualizowano 16:36 ----------

@fanktoy
Zapomniałeś o...Dev Diary. ;) :p

REDzi, a może dziś? Mam urodziny, więc ten... ;)

Co do miejsca w plebiscycie Gamestop-u to gratulacje oczywiście :). Co do drugiej wieści na temat tego nowego, to co by to nie było, to zapoznam się z tym dopiero w czwartek niestety :(.

Sneky

Forum veteran
To ja strzelam że albo wymagania sprzętowe albo dev diary a trzecia opcja to te dwie rzeczy na raz, ciekawe czy trafie :D

Jeżeli to dziennik (choć bardziej prawdopodobne, że wymagania), to mam nadzieję, że będzie "normalny" czyt. nie taki jak poprzednie :p.

Ostatnio jak Redzi wygrali taką samą nagrodę na TGAm to dostaliśmy wiadomość o przełożeniu daty premiery także ja wstrzymam się z niepotrzebnym entuzjazmem.

Top Bottom