Wiedźmin 3: Dziki Gon Najbardziej Oczekiwaną Grą 2015 w sondzie serwisu GameSpot!

+
Co tak słabo?
Ech, już poprawione ;P

Chciałem dać pociąg, ale żeby przerwać monotematyczność to wstawiłem psa śmiesznego tańczącego.

Gratulacje REDzi, inaczej być nie mogło! Teraz tylko poczekać na jutrzejsze małe co nieco. :)

Jeszcze jakby była znana godzina pojawienia się tego czegoś, to byłbym ukontentowany. :)

---------- Zaktualizowano 19:49 ----------

@Daniel Abatemarco a, jak tak, to zdążę się z wszystkim wyrobić. :)

Guest 3669645

Guest
Mam nadzieję że nie będą to wymagania. W sumie to jak dla mnie za wcześnie trochę.

Wolałbym coś z gry. Screenik może?

Liczę na dziennik developerski z prawdziwego zdarzenia. Ale jak pokażą nowy gameplay to nie będę zawiedziony.
PS wiecie, że gdyby nie było obsuwy to za 5tygodni byłaby premiera?

Ja obstawiam potwora. Ostatni (wilkołak) był w listopadzie. I jeśli to nie będzie mantikora, to wolałbym coś innego. No, ale nie zamierzam wybrzydzać. Każde info nt. Wiedźmina jest dobre.

A co do nagrody, to oczywiście gratuluję. Wiedźmin potwierdził, że hajp we wszechświecie na grę jest mocny. W przeciwieństwie do Nietoperka, którego wyniki na TGA wyglądają teraz jak głosy nie za (Batmanem), a przeciw (Wiedźminowi).

Last edited:
W zasadzie wyniki były oczywistą oczywistością, któż by nie czekał na Wiedźmina? :p
Ciekawe co przyniesie jutro...

Wymagania - naprawdę jestem ciekaw, jakie mój PeCet musi mieć bebechy żeby raczyć się tymi pięknymi krajobrazami. Jeśli dev diary lub gameplay - git. Nowy potwór - meh.

Guest 3669645

Guest
No niestety też myślę że to będzie potwór na głównej. Meh.

Przynajmniej tą informację dostaliśmy ekskluzywnie, na interze Marcin nic nie pisnął i nikt nic nie wie :p

Wymagań raczej nie dostaniemy, to byłoby zbyt piękne w porównaniu z poprzednią "niespodzianką" po wygraniu poprzedniego plebiscytu :p Ale kto nam zabroni marzyć? ;)

Top Bottom